EDELLÄ goes sote - Tekijöiden aamupala Kontinkankaan kampuksella

Julkaistu: 3.10.2018 klo 16:25

Mikä: Aamupalatilaisuus sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja yrityksille

Missä: Paa_2313, Oamk, Kontinkankaan kampus, Kiviharjuntie 4, 90220 Oulu

Milloin: 17.10.2018, klo 8.30 –11.15

EDELLÄ-tapahtumasarja jatkuu tänä syksynä sosiaali- ja terveysalojen Tekijöiden aamupalalla. Tapahtumassa pohditaan uusia ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialalle, kuullaan rohkean yrittäjän kasvutarina sekä mietitään yhdessä, kuinka tunnistaa omat ammatissa syventyvät taidot ja hyödyntää niitä. Tekijöiden aamupalalla törmäytetään erilaiset osaajat pohtimaan yhdessä alan tulevaisuutta ja kuinka vaikuttaa siihen omalla toiminnallaan.

Yrittäjyys on itsensä toteuttamista sekä oman intohimon ja ammattitaidon tuotteistamista. Tilaisuudessa kuullaan inspiroiva puheenvuoro, kun neljä vuotta yrittäjänä toiminut Jaana Leino kertoo oman tarinansa. Jaanan perustama Muutosmatka keskittyy terapia-, avo- ja työnohjauspalveluihin ammentaen voimaa hänen vahvasta halusta auttaa ihmisiä.

Työpajassa kokoonnutaan tunnistamaan omat vahvuudet sekä erilaiset ammatissa syventyvät taidot. Törmäyttämällä eri alojen osaajat pohditaan myös millaisia palveluita ja tuotteita terveys- ja hyvinvointialalta puuttuu ja kuinka siihen voidaan reagoida. Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja kampuksen simulaatiotiloihin tutustumiseen.

Toivomme, että tilaisuuden myötä terveys- ja hyvinvointialojen osaajat saavat innostusta lähteä pohtimaan omaa tulevaisuuttaan ja mahdollista yrittäjyyttä. Tule mukaan ja voit löytää uusia näkökulmia!

Tapahtuma on maksuton, mutta toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Rekisteröidy täällä.

 

Ohjelma:

8.30 Aamupala

9.00 Jaana Leino - Muutosmatka

9.30 Työpaja

11.00 Yhteenveto

11.15 Verkostoitumista