Vinkka Kino 6.11. Kotkantien kampuksella

Julkaistu: 30.10.2018 klo 13:59 ::

Viestinnän tutkinto-ohjelmassa aherretaan vuosi toisensa jälkeen hienoja opiskelijatuotantoja animaatioista dokumenttielokuviin. Vinkka Kino esittelee viime lukuvuosien aikana valmistuneet työt, kaiva siis esille leffamieli ja hyppää elokuvafiilikseen mukaan!

Elokuvien lisäksi pääset kuulemaan ohjaajahaastatteluja ja esittämään kysymyksiä, joita koskettavat, rohkeat ja näköhermoja kutkuttavat tuotannot taatusti herättävät. Varaa mukaan myös nenäliinapaketti, sillä voi olla, ettei kyyneliltäkään vältytä.

Tiistaina 6.11.Kotkantien kampuksen konserttisalissa kello 16–17.30 valkokankaan täyttävät seuraavat teokset:

Ajan lapset musiikkivideo, Antti Uusikylä
Ajan lapset on herkkä kuvaus vanhenemisesta ja päättymättömästä rakkaudesta. Video on toteutettu 2D-animaationa ja lisäksi taustalla kuultava kappale on ohjaaja Antti Uusikylän käsialaa. 

Rätinä - Kuolema, Elina Niskasaari
Rätinä on viisiosainen dokumenttisarja joka on toteutettu journalistisena Lab-tuotantona. Nähtävässä jaksossa pohditaan otsikon mukaisesti kuolemaa ja kuolemanjälkeistä elämää.

Tyhjän päällä, Riku Määttä
Mitä tapahtuu kun kaksi suomalaista miestä joutuu jumiin samaan hiihtohissiin? Komediallinen lyhytelokuva on kuvattu Rukalla ja se on toteutettu yhdessä Sight & Sound Labin kanssa.

Eikö se sorru?, Mikko-Pekka Karlin
Dokumentissa joukko partiolaisia suuntaa tunturiin ja kaivaa itselleen yöksi suojaisan lumiluolan. Jokavuotisen tapahtuman järjestäjänä toimii Napapiirin tyttöjen ja poikien partiolippukunnat.

Jotta kaikki tämä ei pääsisi unohtumaan; liity tapahtumaan Facebookissa (https://www.facebook.com/events/322449995210052/?notif_t=pl...) ja seuraa Vinkkamediaa Instagramissa (https://www.instagram.com/vinkkamedia/) . Somekanavistamme löydät lisää tietoja mm. Vinkka Kinossa esitettävistä teoksista!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!