Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset Askeleet 28.3.–31.3.2019

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosina alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Vuoden 2019 tanssikatselmus on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tanssikoulujen ja -yhteisöjen tanssin harrastajille, erikoiskoulutuksessa oleville tanssijoille, tanssin ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille ja tanssin ammattilaisille.

_DSC6193(1).jpg

Tule tutustumaan tanssiin!

Arktiset Askeleet –tanssikatselmus järjestää torstaina 28.3. ”Ookko nää Oulusta, ossaakko nää tanssia” -tapahtuman, jossa tarjotaan ilmaisia tanssityöpajoja kaiken ikäisille tanssista kiinnostuneille. Työpajat järjestetään Oulun Ammattikorkeakoulun tiloissa (Kotkantie 1, 90250 Oulu) klo 17-20 välillä. Yhden työpajan kesto on 45 minuuttia. Ennakko-osaamista tai aiempaa tanssitaustaa ei tarvita vaan mukaan voit tulla sellaisena kuin olet!
» Lue lisää

arktiset_askeleet_col2.jpg

Matkalla Arktisiin askeliin

Oletko matkalla kohti Pohjankartanoa  ja Arktiset Askeleet -tapahtumaa?

» Ohessa tietopaketti tapahtumaan liittyen