Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset Askeleet 28.3.–31.3.2019

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosina alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Vuoden 2019 tanssikatselmus on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tanssikoulujen ja -yhteisöjen tanssin harrastajille, erikoiskoulutuksessa oleville tanssijoille, tanssin ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille ja tanssin ammattilaisille.

_DSC6193(1).jpg

Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset Askeleet huipentui upeaan loppunäytökseen

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun läänin Tanssialan Tuki ry:n järjestämä valtakunnallinen Arktiset Askeleet -tanssitapahtuma tanssittiin kuluvana viikonloppuna Oulussa. Tänä vuonna tapahtuma tanssittiin jälleen Pohjankartanossa ja tapahtuma keräsi paikalle viikonloppuna yli 350 eri tanssilajin harrastajaa ja opettajaa sekä runsaan joukon muuta yleisöä ympäri Suomen. Tapahtuma nähtiin myös suoratoistona internetin välityksellä.

» Lue lisää

arktiset_askeleet_col2.jpg

Matkalla Arktisiin askeliin

Oletko matkalla kohti Pohjankartanoa  ja Arktiset Askeleet -tapahtumaa?

» Ohessa tietopaketti tapahtumaan liittyen