avoimet ovet.jpg

Ovet avoinna Oamkissa!

Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Suomen yhteisöllisempään korkeakouluun! Meillä on avoimet ovet Kontinkankaan ja Kotkantien kampuksillamme 7.–8.11. kello 9–15. Esittelemme koulutustarjontaamme ja kerromme, millaista on opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa ja millaisiin ammatteihin voit työllistyä. Kuulet myös, milloin ja miten voit hakea meille opiskelemaan. Tule löytämään oma alasi!

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville, mutta muutkin toiminnastamme ja ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Kontinkankaan kampuksella on esillä sosiaali- ja terveysalan koulutuksemme. Pääset tutustumaan erilaisiin sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristöihin, joissa harjoitellaan esimerkiksi tehohoitopotilaan tai röntgeniin tulevan asiakkaan hoitoa.

Kotkantien kampuksella esittelemme kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan ja tekniikan alan koulutuksemme. Voit vierailla eri laboratorioissa sekä opetus- ja harjoitustunneilla. Näet esimerkiksi, miten uutislähetys tehdään ja mitä on painettava älykkyys. 

Molemmilla kampuksilla on mukana myös avoin ammattikorkeakoulu, joka on myös hyvä väylä ammattikorkeakouluun. Esittelemme Kontinkankaan kampuksella myös Ammatillista opettajakorkeakoulua.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmainen bussikuljetus

 Järjestämme kuljetuksen kampuksillemme
Oulun yliopiston Abipäiviltä.

Katso aikataulut.

Hakijan opas

Löydä alasi! Lue uusin Hakijan oppaamme 2018.

Lue!