Korkeakoulujen IT-päivät 2018

ITPAIVATLOGOSMALL.pngIT-päivät ovat opetustoimialan IT-ammattilaisten vuoden tärkein tapahtuma, jossa korkeakoulujen IT-päättäjät ja erityisalojen asiantuntijat ympäri Suomen kokoontuvat yhteen kahdeksi päiväksi.

Oulun ammattikorkeakoulun IT-palvelut vastasivat tapahtuman järjestelyistä Oulussa 6.11. - 7.11.2018. Tämä oli 41. kerta, kun perinteeksi jo muodostunut tapahtuma järjestettiin. Voit lukea somesta kommentteja päivistä avainsanalla #itpäivät2018

#itpäivät2018

IT-päivien 2018 jälkeen

Tapahtuma onnistui hienosti ja kiitos siitä kuuluu jokaiselle puhujalle, yhteistyökumppanille ja osallistujalle. Tapahtuma oli loppuunmyyty ja meitä oli paikalla n. 400. 

Puhujien esitysmateriaalit

Osa puhujien materiaaleista on jo saatavilla Tuudon (=tapahtuman mobiilisovelluksen) kautta. Tuoreimmassa Tuudo-uutisessa on linkit niihin puhujaesittelyihin, joiden materiaalit ovat haettavissa.  

Keräämme palautekyselyssä mm. ideoita ja toiveita ensi vuoden IT-päiville

Löydät Tuudosta myös linkin anonyymiin palautekyselyyn. Kyselyyn vastaaminen on nopeaa, sillä siinä on vain neljä kohtaa. Viimeisessä kohdassa keräämme toiveita ja kehitysehdotuksia jatkoa varten. Toimitamme saadut kehitysideat IT-päivien 2019 järjestäjätiimille. 

IT-päivät 2019 pidetään Espoossa

Aalto-yliopisto järjestää seuraavat Korkeakoulujen IT-päivät Otaniemessä Espoossa 31.10 - 1.11.2019. Käy jo jättämässä yhteistietosi, niin saat sähköpostiisi tiedon, kun ennakkoliput tulevat myyntiin.