Pääpuhujat

Kuvassa Ilkka Halava

Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja sekä Prime Frontier Oy:n ja Future Works Oy:n toimitusjohtaja. 

Twitter | Facebook

 

Kuvassa Reijo Aarnio

Reijo Aarnio on toiminut tietosuojavaltuutettuna vuodesta 1997 lähtien. Tehtävässään hän käsittelee ja ratkaisee henkilötietojen ja luottotietojen käsittelyä koskevia asioita siten kuin henkilötietolaissa ja luottotietolaissa säädetään, sekä hoitaa muut mainituista laeista johtuvat tehtävät. Hän seuraa näiden tietojen käsittelyn yleistä kehitystä ja tekee tarpeelliseksi katsomiaan aloitteita. Lisäksi hän huolehtii toimialaansa kuuluvasta tiedotustoiminnasta sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvästä  kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän on Suomen edustaja Euroopan tietosuojaneuvostossa.

Reijo Aarnion blogi

 

Kuvassa Harri Ketamo

Harri Ketamo (FT) on tekoäly-yrittäjä ja vapaa tutkija. Tällä hetkellä hän kehittää perustamassaan yrityksessä HeadAI:ssa tekoälypohjaisia ratkaisuja osaamisen tehokkaampaan hyödyntämiseen, informaatioähkyn vähentämiseen sekä oppimisen tehostamiseen. Kaksi hänen edellistä yritystä, SikllPixels ja GameMiner, toimivat pelialalla. 

LinkedIn

 

Kuvassa Kati Hagros

Kati Hagros on Aalto-yliopiston Chief Digital Officer ja vastaa yliopiston digitalisaatiosta ja IT:stä. Hän toimii lisäksi hallituksen jäsenenä Tokmanni Oyj:ssä, Siili Solutions Oyj:ssä ja Nixu Oyj:ssä. Katilla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus logistiikan, strategian, laadun ja IT:n johtotehtävistä teknologiayrityksissä. Ennen Aaltoa hän työskenteli Koneen kehitys- ja IT-johtajana.

LinkedIn

 

Kuvassa Kati Tiainen

Kati Tiainen työskentelee Microsoftilla globaalin digitaalisen oppimisen strategiajohtajana Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueella. Kati on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja hän on tehnyt yli 15 vuoden uran yritysmaailmassa.  Tällä hetkellä hän keskittyy digitaalisen transformaation johtamiseen, tietotyön kehittymiseen ja kognitiiviseen ergonomiaan.

Twitter


 

Muiden puhujien esittelyt ovat IT-päivien Tuudo-mobiilisovelluksessa (ohjeet sovelluksen käyttönotosta on tiedotettu osallistujille).