Likis-lähiruokatapahtuma 21.–22.9.2019

Lauantai 10-16

Sunnuntai 10-15

Kotkantien kampus, Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1, 90250 OULU

 

Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun järjestämään Likis-tapahtumaan!

Tarjolla on kotimaista ja laadukasta lähiruokaa ja mukavaa ohjelmaa koko perheelle! Likiksessä vierailee erilaisia kotieläimiä ja tänä vuonna myös vähän erikoisempia eläimiä, alpakoita. Perheen pienimmät pääsevät muun muassa kokeilemaan poniratsastusta ja pomppimaan pomppulinnaan. Yhteistyössä MTK Pohjois-Suomen kanssa järjestämme Likiksestä vierailun kuljetuksineen Heikkisen maitotilalle Kempeleeseen. 

Tuottajille tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tapahtuman tuoda omia tuotteitaan esille. Likis-tapahtuma vastaa lähiruoan kasvavaan kysyntään Oulun seudulla ja edistää samalla ekologista ja kestävää ruoantuotantoa. Tänä vuonna myyjillä on myös mahdollisuus osallistua Likiksen ja Ruokariihi-hankkeen järjestämille lähiruokatreffeille, joka on tarkoitettu tuottajien ja ruokakaupan alan ammattilaisten kohtaamispaikaksi. 

Likiksen järjestelyissä mukana toimii joukko reippaita agrologiopiskelijoita, joiden panostuksella rakennamme joka vuosi uuden ja hieman erilaisen tapahtuman.

Seuraamalla Likiksen somekanavia pysyt mukana tapahtuman järjestelyissä, pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin ja vaikuttamaan Likiksen tämän vuoden ohjelmaan! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

 

Likis myyntiteltta 1 Likis myyntiteltta 1

Ajankohtaista

27.3.2019 Vierailimme ravintola Puistolassa ja pääsimme haastattelemaan ravintoloitsija Sari-Helena Forsmania lähiruoan merkityksestä. Lue haastattelu>>

31.1.2019 Kävimme Likis-työryhmän voimin vierailemassa uudella yhteistyötilalla Kempeleessä. Linnunradan tilalla.. Lue lisää>>

15.11.2018 Vuoden 2019 Likiksen järjestelyt ovat alkaneet ja uusi työryhmä on valittu. Likis järjestetään... Lue lisää>>