Hankkeet  ::  DIMMY

dimmyoamk

@dimmyoamk

follow me
  • Dimmymies ynnäili lukuja ja harjoitti jopa vähän jakolaskua. Ensimmäisen vuoden aikana Dimmy-koulutuksessa mukana o… https://t.co/aaNC5oL9VD
  • Haku syksyn koulutukseen alkaa 1.6.2018 <3 – innostunut
  • Uusi vuosi, uudet kujeet. Myös uudet koulutettavat. Tänään aloittaa Dimmyn toinen ryhmä, 23 innokasta... https://t.co/tFFTKskHCz

Muutama paikka jäljellä syksyn koulutukseen. HAE!

DIMMY- Digitaalisen markkinoinnin koulutus

DIMMY on Oulun ammattikorkeakoulun toteuttama hanke, jossa kehitetään digitaalisen markkinoinnin osaamista Pohjois-Pohjanmaalla.

Hankkeen päätavoitteena on kouluttaa digitaalisen markkinoinnin osaajia alueen yritysten käyttöön ja samalla luoda ammattikorkeakoulun käyttöön uudenlainen koulutusmalli, jossa opetus tapahtuu yhdistelmänä teoria- ja taito-opetusta koululla ja käytännön harjoitteluna alueen pk-yrityksissä. Koulutukseen valittavat henkilöt ovat joko työttömiä tai työttömyysuhan alaisia.

Hanke toteutetaan viiden kuukauden mittaisissa digitaalisen markkinoinnin koulutuksissa, joita järjestetään Oulussa yhteensä neljä kappaletta vuosien 2017, 2018 ja 2019 aikana. Jokaisessa koulutuksessa opiskelijat suorittavat osan opinnoistaan paikallisissa yrityksissä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin suunnittelu- ja kehitystehtävissä. 

Haku pilottikoulutuksiin järjestetään 1-2 kuukautta ennen kunkin pilotin alkua. Syksyn 2018 koulutukseen voi hakea kesäkuun alusta alkaen ja haku loppui heinäkuun 15., mutta koska muutama koulutuspaikka jäi avoimeksi, niitä voi hakea elokuun loppuun tai kunnes paikat ovat täyttyneet. Koulutus alkaa elokuun 1. Lisätietoja koulutuksen sisällöistä kohdasta Koulutus.

Ensimmäisten koulutusten jälkeen olemme voineet todeta, että yli 35% koulutukseen osallistuneista työttömistä on työllistynyt suoraan koulutuksen kautta ja muutamat yksilöt pian koulutuksen päättymisen jälkeen. Syksyn 2018 aikana teemme kyselyn kaikille lukuvuonna 2017-18 koulutetuille ja tiedustelemme koulutuksen lopullista vaikuttavuutta työnsaantiin. Alustavien kokemusten perusteella alueella on selkeä tarve digitaalisen markkinoinnin osaajille.

Rahoittajalogo http://www.oamk.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)