Hankkeet  ::  KiddieJam

KiddieJam vie alle kouluikäiset lapset tanssilajien aakkosten maailmaan

 

 

KiddieJam  on Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa kehitetty pedagoginen tuote, jonka avulla tuodaan tanssilajikohtaista materiaalia alle kouluikäisten kanssa työskentelevien ohjaajien ja opettajien ulottuville. Organisaatiomuutosten myötä koulutukset järjestää Tanssikoulu TanssinTahdin kautta.  

Kouluttajina toimivat lukuvuonna 2018-19 konseptin kehittäjä Marjukka Koivuniemi sekä Heidi Ranta ja Elisa Ahonen.

Koulutuksen laajuus on 1,5 op ja se pitää sisällään ennakkotehtävät, joissa kartoitetaan osallistujien taustaa ja toiveita sekä aloitetetaan musiikkikirjaston kartuttaminen. Koulutusviikonlopun kontaktituntimäärä on 17x45min. Lue lisää koulutuksesta tästä

 

KiddieJam tarjoaa alle kouluikäisille lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Koulutetut ohjaajat tarjoavat valintansa mukaan lapsille maistiaisia showtanssista, streetlajeista, paritanssista, kansantanssista sekä baletista unohtamatta luovuutta ja leikkiä. KiddieJam -nimisiä tanssitunteja voivat pitää vain perusohjaajakoulutuksen käyneet ohjaajat. 

Ilmoittaudu koulutukseen emaililla kiddiejam@oamk.fi. 
Lisätietoja: kiddiejam(at)oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011

Mikäli haluat tietoa oman paikkakuntasi KiddieJam -ohjaajista, laita viestiä kiddiejam@oamk.fi. 

_MG_5565(1)Tytot.jpg

KiddieJamin synnyttäneet tanssijat ja muusikot ovat tehneet upeaa alle kouluikäisten lasten opettamiseen sopivaa lajikohtaista materiaalia päivähoidon henkilöstön, tanssiohjaajien ja -opettajien sekä muiden alle kouluikäisten kanssa työskentelevien käyttöön.

KiddieJam-tanssitunnilla jammaillaan lajinomaisesti luovuutta ja leikkiä unohtamatta ja pienet tanssijan alut saavat ohjaajan valitsemia maistiaisia baletin, kansantanssin, showtanssin, streetlajien ja paritanssien perusteista ja kehittävät samalla tanssillisia perustaitojaan.

KiddieJam — jammailua lasten ehdoilla!

 


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)