KiddieJam Musa

Yksi KiddieJamin kulmakivistä on laadukkaasti tuotettu tanssilajien perusteita tukeva lastenmusiikki. Oamkin tanssinopettajakoulutus tuottaa musiikkia sekä yleiseen jakeluun että KiddieJam -ohjaajakoulutuksiin.

KiddieJam 1 CD-levy

Ensimmäinen KiddieJam-levy julkaistiin elokuussa 2015. Tämä levy syntyi Oamkin tanssin- ja musiikinosaston yhteisyönä. Musiikin tekemisen ohessa levyllä julkaistaviin kappaleisiin syntyi myös ohjaajakoulutuksissa esiteltävää tanssimateriaalia.

Oamkin musiikin pop-ja jazzopiskelijoista koottu ryhmä sovitti tai sävelsi sekä toteutti ensemble-opintoinaan kaikki levyllä olevat biisit, jotka tällä kertaa edustavat vanhoja perinteisiä lastenlauluja tai -loruja, joista suurin osa on julkaistu ensimmäisen kerran 1950–60-luvuilla. Tälle levylle kappaleet on sovitettu sekä tyyliltään että tempoltaan eri tanssilajeille sopiviksi ja ne on myös toteutettu kunniottaen kyseisen tyylin musiikillisia perusteita.

Olemme ylpeitä tästä levystä, jossa vanhat tutut lastenlaulut on saatu elämään uudella tavalla. Sävelmät on toteutettu nuorekkaan raikkaalla tavalla, kuitenkin tyylikkäästi ja perinteitä kunnioittaen.

Tästä levy tuottaa paljon iloa ja riemua kaikille lapsiperheille ja lapsenmielisille ja KiddieJamin kannalta tietysti on parasta se, että jokainen levyllä oleva kappale tulee olemaan aktiivisessa käytössä tanssinopetus eri puolilla Suomea!

Levyn hinta on 22€. Kysy lisää levystä: kiddiejam(at)oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

Osta levy itsellesi FolkJam-puodista

KiddieJam —jammailua lasten ehdoilla!


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)