Rahoittajalogo https://www.ouka.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Elektroniikan painaminen silkkipainotekniikalla peruskoulutus (4 pv) syyskuussa 2018!

Tervetuloa opiskelemaan intensiivikurssille elektroniikan komponentin painamista silkkipainotekniikalla. 

Kurssilla käydään läpi silkkipainotekniikan perusperiaatteet, laboratoriotyöskentelyn perusturvallisuusasiat ja tehdään käytännön harjoitus elektroniikan komponentin painamisesta silkkipainolaitteella. 

Koulutuksen laajuus on 4 päivää ja se toteutetaan monimuoto-opetuksena ajalla 5.9-30.9.2018. Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävät, kaksi lähipäivää Oulussa ja jälkiraportointi.

Koulutuksen lähipäivät: to-pe 13.-14.9.2018. Läsnäolo lähipäivillä on pakollinen. Harjoitukset toteutetaan Oulun ammattikorkeakoulun painettavan elektroniikan laboratoriossa Prinlabissa osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu.

Koulutuksen kieli: Opetus toteutetaan suomeksi. Osa opetusmateriaalista voi olla englanninkielistä. 

Tärkeää tietoa koulutukseen osallistujille: Koulutuksessa harjoitusten aikana käsitellään musteita ja materiaaleja, jotka sisältävät erilaisia kemikaaleja. Osallistuja vastaa siitä, että on terveytensä puolesta soveltuva osallistumaan laboratoriossa painoharjoituksiin. Lisätietoja käytettävistä materiaaleista: Harri Määttä, harri.maatta(@)oamk.fi 

Hinta: Koulutuksen hinta on 400 €/henkilö.

Koulutuspaikkojen lkm: 10

Koulutus on suunnattu pk-yrityksille, ja on de minimistuen alaista toimintaa. De minimistuen osuus on 1 172 €/hlö. Mikäli yritys ei ole de minimistukikelpoinen, voidaan koulutukseen ottaa vain, jos koulutuksessa on tilaa. Tällöin veloitetaan kokonaishintana 1572 €. Koulutus on arvonlisäverotonta.

Hinta sisältää koulutuksen aikana käytettävät laitteet, materiaalit, opetuksen sekä lähipäivien ruokailun. Lähipäivien mahdollisista matka- ja majoituskuluista vastaa osallistuja. 

Ilmoittaudu koulutukseen: Aulikki Suokas, aulikki.suokas(@)oamk.fi, tai puhelimitse 050 301 3225. Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa 6.8.2018. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 3.9.2018

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Henkilön estyessä voidaan hänen tilalleen ottaa toinen samassa yrityksessä työskentelevä. 

Koulutus toteutetaan osana ESR osarahoitteista Rapid apps -painettavan tekniikan sovellusklinikka hanketta. Lisätietoja: Projektipäällikkö Teija Tuhkala, teija.tuhkala(a)oamk.fi 

 

PE-klinikalla kehitetään painettavan elektroniikan uusia sovelluksia

Onko yritykselläsi tai tutkimusryhmälläsi tuoteidea tai ratkaisu, joka voidaan toteuttaa painettavan elektroniikan tekniikoilla? Oletko ihan varma?

Tule mukaan Oamkin Painettavan elektroniikan klinikalle (PE-klinikka), jossa voit yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kehittää ideaasi. Parhaat tuoteideat testataan Kotkantien kampuksen PrinLab-laboratoriossa. Tarvittaessa myös PrinLabin vieressä sijaitsevissa kemian laboratorioissa voidaan tehdä bioanalytiikkaan ja kemiaan liittyviä testauksia.  

PE-klinikan toiminta

PE-klinikan toiminta perustuu uusien tuoteideoiden jalostamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on, että painettavaa elektroniikkaa (Printed Electronics, PE) hyödyntävän tuoteidean kehityssykli pääsee nopeasti käyntiin, kun idean toteutettavuutta voidaan arvioida ja testata PrinLab-laboratoriossamme. Näin varmistetaan, onko tuotetta ylipäänsä mahdollista tehdä painettavalla elektroniikan tekniikoilla ja mitä haasteita siihen liittyy. 

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteesi testauksesta laboratoriossamme. Projektipäällikkö Teija Tuhkala, teija.tuhkala(@)oamk.fi.


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)