kuvakorkeus: 400

Koulutukseen hakeminen

Syksyn Dimmy 2.0 -koulutus alkaa keskiviikkona 25.8.2021. Koulutuksessa on muutamia paikkoja jäljellä, koulutukseen voi vielä hakea mukaan 23.8. mennessä. 

Koulutus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueella:

  1. digiliiketoiminnan ja -markkinoinnin osaamisensa vahvistamisesta kiinnostuneille markkinoinnin ja myynnin parissa toimiville henkilöille
  2. pk-yritysten johdolle
  3. yrittäjille
  • (työttömille ja työttömyysuhan alla oleville järjestetään oma DIGITYY -koulutus, joka alkaa elokuussa 2021. Lue lisää)

Hae opintoihin lähettämällä lyhyt, maksimissaan A4-mittainen vapaamuotoinen hakemus, CV:si ja viimeisin tutkintotodistuksesi pdf-tiedostoina osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Otsikoi hakemuksesi seuraavasti: DIMMY 2.0 Syksy-2021-haku.

Koulutukseen hakeneille ilmoitetaan päätöksestä 12.8.2021 mennessä. (Myöhemmin hakeneille mahdollisimman pian hakemusken saapumisen jälkeen.) Koulutus alkaa keskiviikkona 25.8.2021.

Koronatilanteen salliessa koulutuspaikkana toimii Oulun BusinessAseman Ahjo-sali, osoitteessa Hallituskatu 36 B. Jos rajoitustoimenpiteitä on edelleen syksyllä voimassa, koulutus järjestetään täysin verkkokoulutuksena.