fDesign – Voimaa markkinoinnin johtamiseen ja palvelumuotoiluun

 

Onko organisaatiosi kilpailuetu kristallinkirkas sekä asiakkaillesi että omalle porukallesi? Osaatko hyödyntää palvelumuotoilun mahdollisuuksia? Miten rakentaa toimiva ja inspiroiva markkinoinnin kokonaisuus? Miten saada parhaat tulokset digitaalisia kanavia hyödyntämällä?

 

Monipuolisessa fDesign-ohjelmassa etsitään uusia ideoita ja ratkaisuja markkinoinnin kehittämiseen ja kilpailuetujen vahvistamiseen. Ohjelma auttaa sinua johtamaan yrityksesi markkinointia kokonaisuutena ja liittämään siihen yksittäiset markkinoinnin kanavat mahdollisimman tuloksekkaasti. Nivomme kanssasi asiakaspalvelun somesisältöihin, brändin rakentamisen palvelumuotoiluun sekä autamme rakentamaan omaan arkeenne sopivaa markkinoinnin kokonaisuutta.

 

Kuvituskuva

   

Tehokkaan markkinoinnin ja palvelumuotoilun avulla

 

  1. Johto osaa tehdä oikeita markkinointipäätöksiä ja johtaa niiden toteutusta kohti kasvutavoitteita.
  2. Ihmiset toteuttavat markkinointia systemaattisesti parhailla teknologioilla ja palvelevat asiakasta sitoutuneesti.
  3. Asiakkaiden kokemus palvelusta ja tuotteista on myönteinen. He suosittelevat niitä myös muille.

 

Ohjelmassa ainutlaatuista on sen kokonaisvaltainen markkinoinnin johtamisen ja palvelumuotoilun näkökulma ja käytännönläheinen ote. Opit kirkastamaan yrityksesi tai työnantajaorganisaatiosi kilpailuetua kaiken markkinoinnin lähtökohtana. Ohjelman kouluttajat ovat markkinoinnin, palvelumuotoilun ja yritystoiminnan kehittämisen huippuasiantuntijoita, joten kuulet koulutuspäivien aikana viestinnän uusimmat tuulet ja parhaat esimerkit. Pääset myös kehittämään ja innovoimaan omaa työtäsi luottamuksellisessa yksilösparrauksessa.

Löydä uutta voimaa kilpailuedun kirkastamiseen, brändin rakentamiseen, tehokkaaseen viestintään ja sekä omasi että yrityksesi tai työnantajaorganisaatiosi menestykseen!