fDesign-ohjelmainfo

Kohderyhmä

fDesign-ohjelma on suunnattu naisille, jotka toimivat yrittäjänä tai joiden työtehtäviin kuuluu markkinoinnin osaaminen, kehittäminen ja johtaminen. Tärkeintä on, että haluat kehittää ja syventää markkinoinnin ja palvelumuotoilun osaamistasi joko nykyisessä työssäsi tai mahdollisesti tulevissa työtehtävissäsi.

Aikataulu ja opintojen laajuus

fDesign-ohjelma alkaa torstaina 23.1.2020 ja päättyy toukokuussa 2020. Ohjelman voit suorittaa työn ohessa. Monipuolinen ohjelma sisältää 10 lähikoulutuspäivää, kaksi päivää kuukaudessa.

Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi eri teemoihin liittyviä käytännön kehittämistehtäviä, Polar Bear Pitching -tapahtumaan osallistuminen ja verkostoitumisseminaari.

Yhteistyökumppanimme Aava & Bangin sekä Marketing People -verkoston järjestämät markkinoinnin teemapäivät, webinaarit ja verkkomateriaalit ovat myös käytettävissäsi.

Ohjelman aikana sinulla on mahdollisuus saada kolme yksilökohtaista sparraustapaamista markkinointitoimenpiteittesi suunnitteluun.

fDesign-opintoihin liittyvä Service Design Camp -osuus toteutetaan yhdessä bulgarialaisen kumppanimme, Fabrica 360°:n kanssa Oulussa. Fabrica 360°:n toimitusjohtaja Eleonora Carnasa vetää Campin yhdessä Oulun yliopiston markkinoinnin professori Satu Nätin kanssa pääosin englanniksi.

Opintojen laajuus on 10 opintopistettä. Ohjelman aloitusjakso on 23.1.–24.1.2020.

Koulutusyhteistyö

Ohjelman sisältö on luotu yhteistyössä Aava & Bangin Marketing People -verkoston sekä kansainvälisen kumppanimme Fabrica 360°:n kanssa. Ohjelman kouluttajina toimii lisäksi muita markkinoinnin arvostettuja ja kokeneita asiantuntijoita.

Ohjelman hinta

fDesign-ohjelman hinta on 200 euroa (alv 0 euroa).

Ohjelmaan hakeminen ja hakuaika

Hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille.

Mikäli haluat lisätietoja vastaamme fPlaza-tiimissä mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi.