fGrowth - kasvun ja kansainvälistymisen sparrausohjelma

 

Onko yrityksenne tavoitteena kasvaa ja kehittää toimintaa uusille markkinoille? Etsittekö kansainvälistymisen mahdollisuuksia? Voisiko huippuluokan sparraus tuoda vauhtia ja konkretiaa omalle kasvupolullenne?

 

fGrowth on tiivis, tavoitteellisesti teemoitettu kasvusparrausprosessi. Prosessin vetäjinä toimivat liike-elämässä menestyneet huippusparraajat, jotka haluavat jakaa osaamistaan, kokemustaan ja verkostojaan vapaaehtoisperiaatteella.

Ohjelmalla on kaksi päätavoitetta: yrityksen kasvun vauhdittaminen kotimaassa tai ulkomailla luomalla kasvulle strategia ja tiekartta, sekä löytää keinoja, verkostoja ja tukea kasvuun yrittäjänä ja johtajana.

Sparraajan ja koko valmennusryhmän osaamisen avulla yrityksen toimintaa katsotaan laajemmasta näkökulmasta, kyseenalaistetaan vanhoja ja löydetään vaihtoehtoisia toimintatapoja ja uusia mahdollisuuksia. Kannustava, samanhenkinen ryhmä antaa hienon pohjan uusille ajatuksille ja ideoille sekä haastaa sinut etsimään rohkeita ratkaisuja. Haku fGrowth-ohjelmaan on päättynyt. Ryhmä aloittaa tammikuussa 2022 ja ohjelma päättyy toukokuun 2022 loppuun mennessä. 

Mielenkiintoiset keskustelut odottavat!

 fGrowth kasvukaavio 

Iso päätös oman yrityksen jatkon suhteen tehtiin koulutuksen aikana. Uskon, että kasvu näkyy vuoden sisällä liikevaihdon ja kannattavuuden kasvuna sekä yrittäjän oman ajan lisääntymisenä.


fGrowth-ohjelmaan osallistunut