fLeader – kasva johtajana

 

Haluatko vahvistaa johtamistaitojasi? Kaipaatko uusia ajatuksia johtamiseen? Miten johtaminen vaikuttaa yrityksesi tai työyhteisösi kilpailukykyyn?

 

fLeader-ohjelmassa vahvistat omaa johtamispotentiaaliasi ja vuorovaikutustaitojasi sekä laajennat verkostojasi. Ohjelma painottuu johtamisvalmiuksien kehittämiseen, vastuulliseen liiketoimintaan ja kasvuun. Tutustu ohjelmainfoon, koulutuksen sisältöön ja asiantuntijoihimme.

 

Ohjelman pääteemat ovat

  1. Minä johtajana – oman johtamiskyvykkyyden kehittäminen
  2. Organisaatiossa johtaminen – toisten innostaminen ja kannustaminen tavoitteelliseen toimintaan
  3. Verkostojen johtaminen – toimivien suhteiden rakentaminen yli organisaatiorajojen 

fLeader on matka johtajuuteen

Tässä yhteinen matkasuunnitelmamme:

Edellisestä fLeaderistä sanottua

”fLeader-johtamiskoulutus on ollut näkökulmastani erinomainen. Ohjelma on käsitellyt monipuolisesti johtamista, sen kehittämistä sekä henkilöä johtajan roolissa. On myös ollut ilo löytää tiivis verkosto muista johtajanaisista – uskon tämän verkoston voiman jatkuvan koulutuksen jälkeenkin.”

”Olen aikaisemmin miettinyt, että onko johtaminen minulle sopiva rooli. Mutta opiskelukavereiden tarinat herättivät kiinnostuksen, innostuin ja haluaisin testata käytännössä, toivottavasti jo lähitulevaisuudessa, omaa johtamisosaamistani ja edetä urallani.”

”fLeader-johtamiskoulutuksen aikana olen oppinut paljon itsestäni sekä johtamisesta. Olen alkanut koulutuksen aikana ymmärtämään kuinka toimia ja käyttää aikansa yritystoiminnan kasvua ajatellen. Johtamisen tavoite on konkretisoitunut ja olen oppinut antamaan vastuuta, delegoimaan ja luottamaan työntekijöiden osaamiseen.”