fTravel – Löydä matkailun tulevaisuuden mahdollisuuksia!

 

Virtuaalimatkoja kuuhun vai sittenkin luksuslähiseutumatkailun nouseva buumi? Korona-pandemia on myllertänyt matkailutoimialaa rankasti. Onko koronan jälkeen paluuta vanhaan, vai onko otettava uusia keinoja käyttöön? Jos, niin mitkä ovat nämä matkailuyrittäjien uudet kujeet, joilla toimintaa voisi piristää?


Futuristi, KTT, DI Elina Hiltunen, What’s Next Consulting Oy

Kohti uutta yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa 

Millaisia ovat matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan tulevaisuuden trendit? Mitkä ovat vahvuutemme? Miten johtaa muutoksia ja erottua muista? Mistä uutta voimaa kehittämiseen ja muutosten läpiviemiseen?

Monipuolisessa fTravel-ohjelmassa katsotaan eteenpäin matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan tulevaisuuden mahdollisuuksiin! Matkailu on vahvan kehityksen vaiheessa, ja alan yrityksissä toimintaa tulee arvioida uudelleen myös pitkällä tähtäyksellä kehittämällä yrityksen strategiaa, myynnin ja markkinoinnin keinoja, ja kartoittamalla kasvun esteitä ja mahdollisuuksia.

Uusia ratkaisuja, ideoita ja toimintamalleja etsitään yhdessä matkailun huippuasiantuntijoiden kanssa. Ohjelmassa pohditaan myös sitä, mitä koronan mukanaan tuomista muutoksista on opittu ja mitkä tehdyistä muutoksista tulisi jättää osaksi toimintaa. Tavoitteena on löytää uutta ja omannäköistä yrittäjyyttä ja johtajuutta, verkostoitua kollegoiden kanssa sekä rakentaa palveluita omien vahvuuksien ja osaamisen pohjalta.

Jatkuva kehittäminen ja uudistaminen ovat yritystoiminnan suola. Tule mukaan innostumaan ja luomaan uutta!