fPlaza – kasvua ja kansainvälisyyttä hienoin tuloksin

 

fPlaza -hankkeen tavoitteena oli vahvistaa naisten kasvuyrittäjyyttä, liikkeenjohdollista osaamista ja uramahdollisuuksia. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi hankkeen aikana toteutettiin neljä erilaista koulutusohjelmaa. Niihin osallistui yhteensä peräti 131 yrittäjä-, asiantuntija- ja johtajanaista yli sadasta eri organisaatiosta Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Hieno tulos!

Palautteensa perusteella osallistujat saivat ohjelmista osaamista, vertaistukea ja rohkeutta. Lisäksi heillä on nyt enemmän valmiutta vaativiin johtamistehtäviin ja organisaation ja liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Hankkeen myötä osallistujille syntyi myös uutta yhteistyötä, uusia liikesuhteita ja uusia verkostoja, mukaan lukien kansainväliset verkostot. Näitä osallistujat aikovat pitää yllä ohjelman päättymisen jälkeenkin.

 

131 100 4
koulutukseen osallistunutta organisaatiota koulutusohjelmaa

 

 

Loistavaa yhteistyötä korkeakoulujen sekä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa

 

Projektin kansainvälisten kumppaneiden – Business School EOI Espanjasta ja Fabrika 360 Bulgariasta – kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön tuloksena opittiin eri maiden hyviä tasa-arvo- ja koulutuskäytäntöjä. Lisäksi kumppaneiden kouluttajia ja opiskelijoita osallistui koulutusohjelmien yhdessä suunniteltuihin opintotapaamisiin. Ne olivat osallistujille ainutlaatuinen mahdollisuus vastavuoroiseen oppimiseen kansainvälisen liiketoiminnan osaamisessa.

fPlaza-hanke toteutettiin Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston kesken, korkeakoulurajat sujuvalla yhteistyöllä ylittäen. Lisäksi yhteistyötä tehtiin Jyväskylän yliopiston, Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien ja Business Oulun kanssa. Tämä laaja verkosto vahvisti ohjelmien sisältöä – yhteistyötahojen osaaminen ja kokemus tulivat käyttöön sekä ohjelmien suunnittelussa että toteuttamisessa. Haluammekin lämpimästi kiittää kaikkia teitä, jotka teitte tämän mahdolliseksi.

 

fPlaza kiittää kaikkia osallistujia, sparraajia, kouluttajia ja yhteistyökumppaneita

 

Kiitos siis mahtavat fLeader-, fDesign-, fTravel- ja fGrowth-ohjelmien osallistujat! Kiitos huippusparraajat Eva Wathén, Johanna Riihijärvi ja Jonna Muurinen sekä eri ohjelmien osaavat kouluttajamme. Saimme teiltä oppien lisäksi uutta intoa ja energiaa. Kiitos, että laitoitte itsenne peliin.

Kiitos myös kansainväliset kumppanimme Eva Curto EOI Business Schoolista Madridista, Espanjasta ja Eleonora Carnasa Fabrica 360 Sofiasta, Bulgariasta joustavasta kansainvälisestä yhteistyöstä.

Kiitos kuuluu myös keskustelevalle ja kehittävälle hankkeen ohjausryhmälle ja aivan erityisesti sen pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Anna-Maija Lämsälle.

Kiitos Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselle naisten yrittäjyyden ja johtajuuden edistämisestä ja erityisesti Anne-Maaria Kurviselle sujuvasta yhteistyöstä!

fPlaza päättyy, mutta hankkeen huippuluennoista, sparrauksista ja osallistujien kokemuksista saadut tiedot ja taidot sekä muistot kohtaamisista jäävät osallistujille, ja myös jatkokoulutuksien pohjaksi.


Kiitos!