Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit ovat Canemure-hankkeen organisoimia kaikille avoimia tilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia ilmastoaiheita vaihtuvien isäntien johdolla. Tapahtumasarja jatkuu torstaina 6.10.22 klo 16-17:30 teemalla: Aurinkosähköä kotiin! Infotilaisuus aurinkosähköhankinnoista kuluttajille. Maksuttomassa Teams-tilaisuudessa esitellään muun muassa kannattavuuslaskelmia, markkinoiden paneelipaketteja sekä aurinkosähkön käyttäjän kokemuksia. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu aikaisempien Ilmastokahvien materiaaleihin:

Webinaarit ja työkalut

Kansallinen Canemure-hanke tarjoaa kaikille avoimen Hiilineutraali-webinaarisarjan, jossa alan asiantuntijat jakavat tietoaan ja vastaavat ilmastonmuutoksen hillintään ja sopeutumiseen liittyviin kysymyksiin.

webinaarien lisätiedot ja materiaalit

Suomen ympäristökeskus on julkaissut skenaariotyökalun kuntien kasvihuonekaasupäästöjen vähennysten suunnitteluun. Canemure-hankkeen kautta on mahdollista saada maksutonta opastusta työkalun soveltamiseen. Hiilineutraalisuomi.fi-portaalissa on runsaasti tietoa ja välineitä alueellisiin ilmastotoimiin.

Kestävyysloikka -vaikuttavien ratkaisujen tietopankki

Energia- ja materiaaliloikka on nyt Kestävyysloikka. Kestävyysloikka on verkkopalvelu, joka kannustaa ottamaan käyttöön luontoa ja luonnonvaroja säästäviä, puhtaampia ja energiatehokkaampia tapoja lämmittämiseen, liikkumiseen sekä tavaroiden ja palveluiden tuottamiseen.

Tutustu teemoihin ja Ilmoita mukaan vaikuttavia ilmastotekoja! Lue lisää

Muuta ajankohtaista

Canemure mukana Oulun Biotalouspäivillä 20.-21.9.22

Motivan tietopalvelu kuntien energiatehokkuus- ja ilmastorahoituksista