Ajankohtaista 

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit ovat Canemure-hankkeen organisoimia kaikille avoimia maksuttomia tilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia ilmastoaiheita vaihtuvien isäntien johdolla. Tulossa 14.6.23 klo 13, Teamssissa: Pohjois-Pohjanmaan ilmastokatsaus. Puheenvuoroja ja keskustelua muun muassa pohjoisen alueen ilmastonmuutoksesta, kuluttajien hiilijalanjäljestä ja Suomen kulutusperusteisista päästöistä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tutustu 2021-2022 materiaaleihin:

 

Muuta ajankohtaista, webinaarit ja työkalut

Suomen ympäristökeskus on julkaissut skenaariotyökalun kuntien kasvihuonekaasupäästöjen vähennysten suunnitteluun. Canemure-hankkeen kautta on mahdollista saada maksutonta opastusta työkalun soveltamiseen. Hiilineutraalisuomi.fi-portaalissa on runsaasti tietoa ja välineitä alueellisiin ilmastotoimiin.

Kestävyysloikka on verkkopalvelu, joka kannustaa ottamaan käyttöön luontoa ja luonnonvaroja säästäviä, puhtaampia ja energiatehokkaampia tapoja lämmittämiseen, liikkumiseen sekä tavaroiden ja palveluiden tuottamiseen. Tutustu teemoihin ja Ilmoita mukaan vaikuttavia ilmastotekoja!