Muuvi-hanke somessa:

  Facebook

  Instagram

  LinkedIn

 YouTube


Valtakunnallinen mikro-opintotarjonta:

yritystenmuutoskumppanina.fi


Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio 
– MUUVI

React, Pohjois-Suomi


Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (MUUVI) -hankkeessa järjestetään Pohjois-Suomen alueen mikro- ja pk-yrityksille maksuttomia sparraus- ja infotilaisuuksia yritysten osaamisen kehittämisen tueksi. Hankkeessa kehitetään myös mikro-opintoja, joita voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Yritysten toiveiden ja tarpeiden pohjalta luodaan joustavasti uusia opintosisältöjä. Tule mukaan kehittämään yrityksesi muutoskyvykkyyttä!

 

Tulevat tapahtumat

Tervetuloa kehittämään osaamistasi ja inspiroitumaan ajankohtaisista teemoista! Tilaisuudet ovat kaikille osallistujille maksuttomia.  


To 5.10. klo 12–16 Virtuaaliteknologia ja sisällöntuotanto pk-yrityksissä ja koulutuksessa (Oulu)
Miten hyödyntää virtuaalisten vierailujen, virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden teknologiaa yritysten markkinoinnin työkaluna ja oppilaitoksissa opetuksen tukena? Entä miten tehdä mielenkiintoista videosisältöä eri-ikäisille kohderyhmille niin yritystoiminnassa kuin oppilaitoksissa? Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan Virtuaaliteknologia ja sisällöntuotanto pk-yrityksissä ja koulutuksissa -tilaisuuteen! 

Ti 10.10. klo 8.30–9.30 Yritysklubin sparraukset (Tornio)
Yrittäjä, oletko miettinyt mitä taitoja nyt kannattaa opetella? Haluatko oppia digitaalisten työkalujen käyttöä, jotka auttavat sinua päivittämään omaa osaamistasi työn ohessa? Tule mukaan Lapin AMKin Yritysklubin sparrauksiin, joissa saat henkilökohtaista opastusta eri aiheesta. Ensimmäisinä aiheina etäkokoustyökalut (Teams, Zoom, Google Meeting). Samalla kerromme mikro- ja pk-yrityksille sopivista verkko-opinnoista ja siitä, miten niissä pääsee alkuun.  Tule mukaan itsellesi sopivana ajankohtana! Tarjolla tervetulokahvit, mukavaa seuraa ja hyvinvarusteltu tietokoneluokka. 

Tutustu muihin tapahtumiin


Liity hankkeen sähköpostilistalle

Liittymällä MUUVI-hankkeen sähköpostilistalle saat tiedotteita hankkeen vuoden 2023 tulevista tilaisuuksista ja ajankohtaisista asioista. Liity sähköpostilistalle tästä.