JATKUMO-korkeakoulut yritysten jatkuvan oppimisen tukena


OKM

Vastuullinen yksikkö

Digitaaliset ratkaisut

Hankkeen kesto

12.06.2020 - 31.07.2023


 

Tavoitteet

Jatkuva oppiminen on tärkeässä asemassa yhteiskunnan kehittämisessä ja yksi ministeriön kärkitavoitteista. Ammattikorkeakouluilta edellytetään yrityslähtöisiä palvelumalleja ja älykästä erikoistumista strategisesti valittuihin osaamisalueisiin, mistä syystä ne ovat kehittäneet erilaisia palvelumalleja suhteessa omaan strategiaansa. Tämän hankkeen uutuusarvo on se, että palvelumalleja suunnitellaan ja piloitoidaan yhteisesti.

JATKUMO-Hankkeen tarkoituksena on ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön syventäminen ja jatkuvaan oppimiseen liittyvän palvelumallin luominen. Yhteistyön myötä kullekin ammattikorkeakoululle avautuu mahdollisuus erikoistua tiettyyn kärkiosaamiseen, joka on mallin myötä kaikkien yritysten ja organisaatioiden saatavilla valtakunnallisesti.

Hankkeen myötä eri alueiden yritysten mahdollisuudet saada käyttöönsä parhaat asiantuntijat ja hyödyntää kansallista erityisosaamista kasvavat. Edellä mainittu tarjoaa yrityksille laajemmat mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen/työllisyysasteen parantamiseen/työurien pidentämiseen, sillä hankkeen myötä yrityksellä on käytössään erityisosaamista, mitä alueella ei mahdollisesti ole aikaisemmin ollut.

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietolähde: Thinking Portfolio