T5: Taiteen, Tieteen ja Teknologian TyöTila


Pohjois-Pohjanmaan liitto

Vastuullinen yksikkö

Digitaaliset ratkaisut

Hankkeen kesto

01.01.2023 - 30.06.2023

Hankkeen kotisivu

https://www.oamk.fi/fi/tutkimus-ja-kehitys/tki-ja-hanketoim..


Oulun ammattikorkeakoulun Kulttuurialan yksikön Centre for Arts Innovation, CAI) on saanut AKKE-rahoitusta T5 -hankkeeseen Pohjois-Pohjanmaan liitolta. Hankkeessa kunnostetaan ja varustetaan keskukselle toimitilat ja -ympäristö ensimmäisten Art&Tech -koulutusten, työpajojen ja demotilaisuuksien järjestämiseen. Alueen kaupalliset ja ei-kaupalliset toimijat oppivat toistensa toimintamalleista, löytävät uusia tapoja tehdä yhteistyötä ja hyötyvät toistensa olemassaolevasta ja kehittyvästä osaamisesta. Tavoitteena on kehittyä kansallisella tasolla johtavaksi taiteen ja teknologian ammattilaisia yhdistäväksi monialaiseksi keskukseksi.

Tavoitteet

- Tehdään suunnitelma tilojen kunnostamisesta ja varustamisesta
- Asennetaan Laila-tuotannon rakenteet tilaan
- Tehdään tarvekartoitus: millaista koulutusta, opastusta tai tietoiskuja tarvitaan
- Järjestetään workshoppeja ja koulutusta tekniselle henkilöstölle / Järjestetään demotilaisuuksia taiteen ammattilaisille ja luovien alojen yrityksille

Hankkeen toteutus

Hankkeen toimenpiteet on järjestetty kahteen työpakettiin (TP1 ja TP2). Ensimmäinen työpaketti (TP1) sisältää projektinhallintaa. Toinen työpaketti (TP2) sisältää soveltuvien tilojen määrittelyä ja kartoitusta, tarvittavien rakennusteknisten muutosten ja kunnostustöiden arviointia, tarvittavan teknisen varustelun arviointia, suunnitelman ja kustannusarvion laatimista.

Tulokset

Hankkeen tuloksena syntyy kartoitukseen pohjautuva selvitys soveltuvista tiloista, toimenpidesuunnitelma ja kustannusarvio tilojen ja teknisten vaatimusten uudistamiseksi sekä Lailan rakenteiden käyttöön ottamiseksi.

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietolähde: Thinking Portfolio