Luonnonvara-ala 01.03.2021 - 30.09.2022 https://www.proagriaoulu.fi/fi/lahikalaa-ammattikeittioihin/ Lähikalaa ammattikeittiöihin
KäynnissäKotimainenAgriculture and Forestry2022-05-04 05:00:13
1663730506
TP1: Vajaasti hyödynnettyjen kalalajien alkutuotannon aktivointi
TP2: Kalatuotteiden arvoketjujen kehittäminen ja yhteistyön lisääminen
TP3: Vajaasti hyödynnetyistä kalalajeista valmistettujen tuotteiden kehittäminen ja jalkauttaminen ammattikeittiöihin
TP4: Hankkeen hallinnointi ja raportointi sekä hankeviestintäTavoitteet
Hankkeen toteutus
TP1: Vajaasti hyödynnettyjen kalalajien alkutuotannon aktivointi
TP2: Kalatuotteiden arvoketjujen kehittäminen ja yhteistyön lisääminen
TP3: Vajaasti hyödynnetyistä kalalajeista valmistettujen tuotteiden kehittäminen ja jalkauttaminen ammattikeittiöihin
TP4: Hankkeen hallinnointi ja raportointi sekä hankeviestintäYhteyshenkilön sähköpostiosoite
Vastuullinen yksikkö
Hankkeen tarkoituksena on aktivoida lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan sekä viljellyn kirjolohen käyttöä julkisissa ja yksityisissä ammattikeittiöissä. Tavoitteena on (1) lisätä kalastajien tietoa ja osaamista vajaasti hyödynnettyjen kalalajien kalastuksesta ja alkukäsittelystä, (2) kehittää kalatuotteiden arvoketjuja ja lisätä koko ketjun yhteistyötä, sekä (3) testata ja lisätä lähikalasta jalostettuja, ammattikeittiöille suunnattuja tuotteita yhteistyössä kalastajien, kalanjalostajien ja ammattikeittiöiden kanssa. Hankkeen toimenpiteet jakautuvat neljään työpakettiin seuraavasti:
Hankkeen tarkoituksena on aktivoida lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan sekä viljellyn kirjolohen käyttöä julkisissa ja yksityisissä ammattikeittiöissä. Tavoitteena on (1) lisätä kalastajien tietoa ja osaamista vajaasti hyödynnettyjen kalalajien kalastuksesta ja alkukäsittelystä, (2) kehittää kalatuotteiden arvoketjuja ja lisätä koko ketjun yhteistyötä, sekä (3) testata ja lisätä lähikalasta jalostettuja, ammattikeittiöille suunnattuja tuotteita yhteistyössä kalastajien, kalanjalostajien ja ammattikeittiöiden kanssa.
Hankkeen toimenpiteet jakautuvat neljään työpakettiin seuraavasti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietolähde: Thinking Portfolio