Älykäs TKI-toiminta langattomien hyvinvointi- ja terveysratkaisujen kehittämiseen (Äly TKI)


Vipuvoimaa EU:lta

ELY-keskus

Euroopan aluekehitysrahasto

Vastuullinen yksikkö

Hoitoalat (Oulu ja Oulainen)

Hankkeen kesto

01.06.2021 - 30.06.2023

Hankkeen kotisivu

Suomeksi: https://www.oulu.fi/cht-fi/node/212254 Englanniksi: https://www.oulu.fi/cht/node/212292 


 

Tavoitteet

Toimijoiden yhteisenä päämääränä on kehittää alueemme innovaatiotoimintaa, osana Oulu Innovaatioalllianssin strategista yhteistyösopimusta ja jatkokehittää yhteisiä palvelukokonaisuuksia yritysten ja eri organisaatioiden innovaatiotoiminnan hyödynnettäväksi. Hankkeen toimenpiteissä tarvitaan ja hyödynnetään useiden eri organisaatioiden sisällä olevaa monialaista osaamista.

Hankkeen toteutus

Yhteishankkeella varmistetaan lisäksi eri toimijoiden kehittämistoimenpiteiden samanaikaisuus, mikä edistää tehokkaasti myös tutkimus-, kehitys ja innovaatiotoiminnassa hyödynnettävän infran rakentamista ja käyttöönottoa sekä tarvittavien tukipalveluiden kehittämistä samanaikaisesti.

Laajan vaikuttavuuden saavuttamiseksi sekä keskeisten osapuolten sitoutumisen ja toimenpiteiden sujuvan toteuttamisen varmistamiseksi on hyödyllistä, että mukana on useita organisaatioita. Vaikutukset kohdistuvat alueellisesti laajalle ja toiminnan jalkauttamisessa voidaan hyödyntää olemassa olevaa TKI-verkostoa sekä OuluHealth-ekosysteemin kärkiohjelmia tehokkaasti. Hanke on toimijoiden yhteishanke, jossa osatoteuttajina toimivat Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kaupungin Business Oulu -liikelaitos ja Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy.

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietolähde: Thinking Portfolio