Tapahtumat ja seminaarit

 

KARITA-hankkeen alueellinen loppuseminaari järjestettiin 1.12.2022 Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella sekä etänä Zoom-yhteydellä. Seminaarissa Oulun alueen osatoteuttajat (FinCCHTA, Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun kaupunki) kertoivat hankkeen tuotoksista ja tuloksista. Vierailevana luennoitsijana oli sosiaali- ja terveysministeriön erityisasiantuntija Jukka Lähesmaa.

 

Seminaarin ohjelmassa kuulimme:

Tervetulosanat ja seminaarin avauspuheenvuoro, sosiaali- ja terveysalan yksikön johtaja Taina Junttila, Oamk

STM:n terveiset, erityisasiantuntija Jukka Lähesmaa, sosiaali- ja terveysministeriö

Digiteknologialla tuetun kotona asumisen eettisen toiminnan tarkastelu ja malli | osatoteutuksen projektipäällikkö Essi Xiong & projektikoordinaattori Tarja Rautio, Oamk

Digi-HTA -arvioinnit ikäteknologioihin liittyvien päätösten tukena, erikoissuunnittelija Jari Haverinen, FinCCHTA

Teknologioiden hyödyntäminen kotiin vietävissä palveluissa ja ennaltaehkäisevissä palveluissa | osatoteutuksen projektityöntekijät Sanna Koivikko & Jaana Jaakkola, Oulun kaupunki

 

Lisätietoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

*****************

 

KARITA-hankkeen Oamk:n osatoteuttajat mukana seniorimessuilla! 

Olemme messuilla kertomassa hankkeessa toteutetun asiakaslähtöisen tarvekartoituksen tuloksista. Tule rohkeasti keskustelemaan kanssamme osastolle 264.

 
Kotona Asumista Rohkeasti ja Itsenäisesti Teknologian Avulla (KARITA)-hanke on osa sosiaali- ja terveysministeriön Kotona asumisen teknologiat ikäihmisille (KATI) -ohjelmaa. KARITA-hanketta hallinnoi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) ja Oulun ammattikorkeakoulu on yksi hankkeen osatoteuttajista. Oulun ammattikorkeakoulu koordinoi KARITA- hankkeessa eettisen toiminnan arviointia. 

 

#seniorimessut #oamk #karita #ikääntyneet

 

 

  

*****************

 

Oulun ammattikorkeakoulu järjesti 5.5.2022 KARITA-hankkeen osatoteutuksen puitteissa Webinaarin "Toistaiseksi hoidan kaikki itse". Teemoina asiakasosallisuus, yhdenvertaisuus, eettisyys ja kohtaaminen ikääntyneiden palveluissa. Tapahtuma oli suunnattu sosiaali- ja terveysalan opettajille ja opiskelijoille, yhteistyötahoille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.


Webinaarin ohjelmassa kuulimme:

Tervetulosanat ja hankekuulumiset, hankkeen osatoteutuksen projektipäällikkö Essi Xiong, OAMK

Asiakasosallisuutta edistävät työkäytännöt ja yhteinen kehittäminen Elina Weiste, TTL

Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus ikääntyneiden palveluissa, Susanna Lehtovaara, Jade yhteisö ry.

Paneelin alustus eettisyydestä, Heidi Anttila, THL
Paneelissa olivat keskustelemassa Heidi Anttila (THL), Pirjo Hätälä (Lomakoti Onnela), Jari Haverinen (FinCCHTA) sekä Susanna Lehtovaara (Jade-yhteisö)