kuvakorkeus:

Koulutukset ja seminaarit

 

Oulun ammattikorkeakoulu järjesti 5.5.2022 KARITA-hankkeen osatoteutuksen puitteissa Webinaarin "Toistaiseksi hoidan kaikki itse". Teemoina asiakasosallisuus, yhdenvertaisuus, eettisyys ja kohtaaminen ikääntyneiden palveluissa. Tapahtuma oli suunnattu sosiaali- ja terveysalan opettajille ja opiskelijoille, yhteistyötahoille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

 

Webinaarin materiaalit:

Tervetulosanat ja hankekuulumiset, hankkeen osatoteutuksen projektipäällikkö Essi Xiong, OAMK OAMK_terveiset_KARITA.pdf


Elina Weiste, TTL, Asiakasosallisuutta edistävät työkäytännöt ja yhteinen kehittäminen 2022_05_05_OAMK_webinaari_Weiste.pdf


Susanna Lehtovaara, Jade yhteisö ry, yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus ikääntyneiden palveluissa Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus ikääntyneiden palveluissa_OAMK Karita webinaari 2022.pdf


Heidi Anttila, THL, paneelin alustus eettisyydestä Heidi Anttila_Paneelin alustus - eettisyydestä 5.5.2022.pdf

Paneelissa keskustelemassa Heidi Anttila (THL), Pirjo Hätälä (Lomakoti Onnela), Jari Haverinen (FinCCHTA) sekä Susanna Lehtovaara (Jade-yhteisö)

Webinaarin tallenne (sis. paneeli): https://youtu.be/nEKkCF-lTYA 

Äänitallenne (sis. paneeli): audio1066229612.m4a

 

Kaikki materiaali on saatavilla 20.5.2022 saakka.

 

Lisätietoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.