Leanin ja robotiikan täydennyskoulutus

Opiskele Lean-johtamisen ja robotiikan erityisosaajaksi

 

Miten robotiikkaa ja Lean-menetelmiä voitaisiin hyödyntää sinun alallasi? Auttaisiko Lean- ja robotiikkatuntemus sinua työllistymään haluamallesi alalle? Osallistu korkeakoulutetuille suunnattuun täydennyskoulutukseen ja opi toteuttamaan tuotantotehokas robottisoluratkaisu Lean-menetelmien avulla yhteistyössä yrityksen kanssa.

Opintokokonaisuusden toteutus perutaan vähäisen osallistujamäärän johdosta. Tietoa koulutuksen sisällöstä Koulutus-sivultamme tai tutustu koulutuksen opinto-oppaaseen.

Tai katsele TE-toimiston kanssa toteutettu tallenne koulutuksesta ja sen rahoittamiseksi tarjolla olevista tukimuodoista. Tallenne katsottavissa: Lean-robotiikka info

Lisäksi joulukuun alussa alkaa tekniseen toteutukseen suuntautunut koulutus, joka on avoin kaikille teknisen perustutkinnon hankkineille. Tästä koulutuksesta päivitämme lisätietoa piakkoin!

Lean on yksi vaikuttavimmista johtamistavoista

Lean on edelleen yksi vaikuttavimmista johtamistavoista, jolla ohjata kaikkea tuotannollista toimintaa. Lean-filosofia perustuu hukan poistamiseen, tuotannon sujuvoittamiseen ja prosessin virtaviivaistamiseen. Lean-ideologia syntyi viime vuosisadalla, kun Toyotan moottoritehdas muutti käsityksen tuotannosta: Toyota Production System toimi Lean-ajattelun perustana.

Robotiikka muuttaa käsitystämme työstä

Robotiikka kehittyy kovaa vauhtia ja muuttaa käsitystämme työstä, tuotannosta ja työn sisällöstä. Jotta yritykset voisivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sen tarjoamaa kilpailuetua, he tarvitsevat Lean- ja robotiikan osaajia.

Yhteistoiminnalliset robotit eli cobotit ovat joustavan automaation sovelluksia ja tekevät vaivattomasti yhteistyötä ihmisten kanssa. Ne sopivat täydellisesti toistuviin, yksinkertaisiin työvaiheisiin pienten ja keskisuurten sarjojen tuotannossa ja palvelutoiminnassa. Tämän lisäksi cobotteja voidaan käyttää muun muassa erilaisten kappaleiden tai tuotteiden käsittelyyn tai hitsaukseen.

Täydennä osaamistasi Leanista ja robotiikasta!

Tämä on täydennyskoulutus, joka laajentaa opiskelijoiden osaamista erityisesti Lean-menetelmistä ja robotiikasta, jotta he pystyvät toteuttamaan palvelemilleen yrityksille kustannustehokkaita ratkaisuja tuotannon tehostamiseksi. Koulutus on tarkoitettu eri alojen korkeakoulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, mutta myös työssä käyvät huomioidaan haussa. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama.

 

Ilmottautuminen on päättynyt