Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Webinaari: Tietoturva ja tietosuoja 21.9. klo 8-10 

Ilmoittaudu tästä: https://forms.office.com/r/Nke6CrEbjH 

Ensimmäisen tunnin aikana Teemu Korpela kertoo seuraavista tietoturvaan liittyvistä asioista:  Tietoturva ja tietosuoja, merkittävät tietoturvauhat pienyrittäjille ja kotikäyttäjille, vinkit suojautumiseen, pilvipalveluiden käyttö ja niihin liittyvät tietosuoja- ja tietoturvahaasteet sekä ohjeet ja apuvälineet netissä. Teemu Korpela toimii tietotekniikan lehtorina Oulun ammattikorkeakoulun informaatioteknologian osastolla.  

Toisen tunnin aikana Ulla Virranniemi keskittyy esityksessään kertomaan, mitä ja miksi yrittäjän tulee tietää tietosuojasta. Ulla Virranniemi toimii Oulun ammattikorkeakoulun lakimiehenä. 

Webinaari: Kestävä kehitys 30.9. klo 9-11 

Ilmoittaudu tästä: https://forms.office.com/r/j6cPt686Ag 

Kouluttaja Sanna Oja (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan yliopettaja Oulun ammattikorkeakoulussa. Hän on ammatillinen opettaja, sertifioitu tiimivalmentaja (TM), Equine assisted learning and leadership coach, Metsämieli-ohjaaja ja yrittäjä (Tila Kuiske). Hän on myös opiskelijoiden valitsema Oamkin vuoden opettaja 2016. 

Webinaarin teemoja ovat kestävä kehitys ja luontoavusteisen yrityksen yhteiskuntavastuu, ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuullisuuden tunnistaminen ja kehittäminen sekä vastuullisuuden arvo viestinnän, rahoituksen ja asiakkaiden näkökulmasta. 

 

Menneet tapahtumat

Webinaari: Palvelujen turvallisuus 19.8. klo 9-11

Voit tutustua koulutusmateriaaliin ja webinaaritallenteeseen täällä.