kuvakorkeus: 400

Made in Maaseutu, markkinointi- ja design -osaamista maaseutuyrityksille

Made in Maaseutu - markkinointi- ja designosaamista maaseutuyrityksille -hankkeen (MADE) tavoitteena on edistää mikroyritysten ja oppilaitosten välistä yhteiskehittämistä. Hankkeessa aktivoidaan yrityksiä kehittämään uusia ja olemassa olevia tuotteitaan ja palveluitaan yhdessä opiskelijoiden kanssa, sekä vahvistetaan yritysten suunnitteluosaamista erityisesti visuaalisen suunnittelun, asiakaskokemuksen ja sisällöntuottamisen teemoissa.

Hanke toteutetaan Oulun ammattikorkeakoulun ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulun yhteishankkeena, jolloin mukaan saadaan sekä korkea- että toisen asteen opiskelijoita erityisesti viestinnän ja liiketalouden aloilta.

Liity sähköpostilistalle!

European EdTech Network: Made in Maaseutu -hankkeen kokemuksia työpajojen järjestämisestä verkossa

Poikkeustilanne muutti kaikkien muiden tavoin myös Made-hankkeen suunnitelmia tapahtumien järjestämisestä. Hankkeen yhteiskehittämisen työpajat oli tarkoitus järjestää kokonaan lähiopetuksena, mutta jo ennen ensimmäistä tilaisuutta jouduimme sopeutumaan uuteen tilanteeseen. Tähän mennessä olemme järjestäneet viisi työpajaa (kestoltaan 1-5 päivää), joista vain yksi on toteutettu pääasiassa kampuksella. Työpajoista kolme on pidetty kokonaan verkossa ja yksi hybriditapahtumana. Työpajojen teemat ovat liittyneet pakkaussuunnitteluun, käytettävyyteen, sosiaaliseen mediaan ja asiakaskokemukseen.

Verkkoympäristöjen hyödyntäminen sekä opiskelijoiden ja mikroyritysten välinen yhteiskehittäminen on aihe, joka on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisessä yleisössä. Kirjoitimme aiheesta case studyn European EdTech Networkiin ja sen voi lukea täältä.

Screenshot 2021-02-22 at 12.51.08.png