Myski tiedottaa: syksyn myyntivalmennus- ja webinaarisarja

Julkaistu: 31.8.2021 klo 11:24 Ajankohtaista

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen myyntivalmennukset ja Aamukahvi-webinaarisarja jatkuvat syyskuussa! Myyntivalmennussarja koostuu kuudesta aamupäivän mittaisesta valmennuspäivästä. Valmennuksissa perehdytään tämän päivän moderneihin myyntikanaviin, psykologisiin käytänteisiin sekä uudenlaisiin tapoihin tehdä myyntityötä "out of the box" -ajattelulla vierailevien asiantuntijoiden alustusten, heidän laatimiensa harjoitteiden ja työpajojen avulla.

Järjestämme valmennussarjan rinnalla Myskin aamukahvi -webinaarisarjan. Tunnin mittaisissa aamukahvi-webinaareissa kuullaan onnistujatarinoita ja syventäviä asiantuntijapuheenvuoroja edellisen valmennuspäivän teemaan liittyen. Webinaarit eivät vaadi valmennuksiin osallistumista, vaan ne toimivat myös irrallisina myyntiosaamisen kehittämisen tilaisuuksina..

Syksyn aikana käsitellään Googlea myynnin vauhdittajana, tutustutaan Amazoniin myyntialustana sekä hypätään ostajan saappaisiin ostamisen psykologiaa -teeman tiimoilta. 

Valmennukset ja webinaarit on suunnattu Oulun alueen pk-yrityksille, jotka kaipaavat valmennusta myyntiosaamisen eri osa-alueisiin. Valmennukset ja webinaarit soveltuvat myös myynnin opetushenkilöstölle, jotka valmentavat tulevaisuuden myynnin asiantuntijoita. 

Valmennuspäivät ovat maksuttomia ja yrityksille De minimis -tuen alaisia (arvoltaan 1000€/työpaja).

Myyntivalmennus- ja webinaarisarja on syksyn 2021 osalta päättynyt. Jo aiemmin tuotetut myyntivalmennukset ja aamukahvi-webinaarit on katsottavissa tallenteina Myskin Youtube-kanavalla.