Lähiruoka- ja hankintatreffit

RUOKARIIHI-hanke järjesti kaksi Lähiruoka- ja hankintatreffit -tapahtumaa. Lähiruoka- ja hankintatreffit ovat tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikka. 

 

Kalariihi & Lähiruoka- ja hankintatreffit järjestettiin etäyhteydellä 18.9.2020. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Ruokeva-, Kuoreesta gourmeetaVoimaa vesistöistä ja KeKa – Kalatalouden kehittäminen -hankkeiden kanssa. Tapahtuman ohjelman löydät tästä. Tapahtumassa järjestetyn Miten hankin pötyä pöytään - Onnistunut lähiruoan hankinta -paneelikeskustelun voit katsoa tästä.

Vuoden 2019 Lähiruoka- ja hankintatreffit järjestettiin Likis-tapahtuman yhteydessä 20.9.2019. Tapahtuman ohjelman löydät tästä. Tapahtumamateriaalit löytyvät Materiaalit-välilehdeltä.

 

Vuonna 2021 Lähiruoka- ja hankintatreffit -tapahtumalle järjestettiin vaihtoehtoinen toteutustapa. Useiden hankkeiden kanssa yhteistyössä järjestetty Ammattikeittiöt asiakkaaksi -webinaari järjestettiin 11.5.2021. Tapahtumaohjelma ja -tallenteet löytyvät Materiaalit-välilehdeltä. Lisäksi hankkeessa toteutettiin Lähiruoan potentiaali ja ammattikeittiöyhteistyö -videosarja. Videoiden linkit löytyvät täältä: Kalatalousneuvoja Iiro MajuriKujalan Tila OyOulun Tuotantokeittiö OyEkoCentria.