Verkostoituminen ja yhteistyö

RUOKARIIHI edistää elintarvikealan yritysten keskinäistä, toimialat ylittävää ja tukipalveluorganisaatioiden kanssa tehtävää yhteistyötä järjestämällä tapahtumia ja tutustumismatkan.

Järjestämme hankkeen aikana muun muassa

  • Laajan Matchmaking-tapahtuman, joka on suunnattu elintarvikealan yrityksille ja kehittäjille, kaupan alan toimijoille, ICT- ja teknologia-alan yrityksille sekä matkailu- ja ravintola-alan yrityksille. Tapahtuman avulla haluamme edistää osallistujien välistä yhteistyötä.
  • Kolme lähiruokatreffit-tapahtumaa, joka on tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikka. Tavoitteenamme on tehdä lähiruokatreffeistä pysyvä vuosittainen tapahtuma maakunnan elintarviketuotteiden lähijakelun edistämiseksi.
  • Tutustumismatkan elintarvikealan yrityksille. Matkan aikana yritykset pääsevät vierailemaan toisten elintarvikealan yritysten tuotantotiloissa.

Menneiden tapahtumien materiaaleja löydät Materiaalit-osiosta. Tiedotamme tulevista tapahtumistamme esimerkiksi Ajankohtaista-osiossa ja Facebook-sivuillamme.