Kirjasto

Opinnäytetyöt

Uudet opinnäytetyöt julkaistaan verkossa

Ohjeet opinnäytetyön tekoon ja julkaisuun löytyvät opiskelijaintra Oivasta ammattikorkeakoulun opinnäytetyön ohjeesta. Oamkin opinnäytetyöt on tallennettu 1.8.2010 alkaen ensisijaisesti ammattikorkeakoulujen yhteiseen julkaisuarkistoonTheseukseen. Halutessaan opiskelija voi valita tallennuspaikaksi Theseuksen sijaan Oamkin intran.

Kaikki Oamkin opinnäytetyöt löydät Leevistä.

theseus.png

Theseukseen tallennetut opinnäytetyöt ovat internetin kautta vapaasti luettavissa osoitteessa www.theseus.fi.

Intraan tallennetut opinnäytetyöt ovat vapaasti luettavissa koulun verkossa, esimerkiksi kirjaston koneilla. Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat lukea töitä myös etänä kirjautumalla intraan omilla sähköpostitunnuksillaan. Intraan tallennettuja opinnäytetöitä kaukolainataan muihin kirjastoihin. 

Kansitettuja opinnäytetöitä saa vain lukusalilainaksi.

Arkistolaitoksen vuonna 2014 tekemän päätöksen mukaan ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt arkistoidaan pysyvästi. 2003 ja sitä vanhemmat opinnäytetyöt säilytetään Oamkin arkistossa. Vuosien 2004-2010 opinnäytetyöt sijaitsevat suljetuissa varastoissa. Lukusalilainapyynnöt tehdään ottamalla yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun. Opinnäytetöihin ei voi tehdä varauksia Leevissä. Oulaisten oppimiskeskuksessa on Oulaisten kampuksen amk-opinnäytetöistä myös lainakappaleet, joita voi varata ja lainata normaalisti. Oulaisten opinnäytetöiden arkistokappaleet sijaitsevat Kontinkankaan kampuksen varastossa, ja niitä saa ainoastaan lukusalilainaksi.

Hae Oamkin opinnäytetyötä:

Opas valmistuvalle opiskelijalle

Lue lisää opinnäytetyösi julkaisemista oppaastamme.

Siirry oppaaseen >>