Kirjasto

Oamkin opiskelija, ota käyttöön Tuudon kirjastokortti!

Tuudon kirjastokortin käyttöönotto ei vaadi käyntiä kirjastossa tai lomakkeiden täyttelyä! Kortin saa heti käyttöön, eikä sen lisäksi tarvitse erillistä kirjastokorttia.

Tuudon voi ladata Android- ja iOS- mobiililaitteille ilmaiseksi Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Tuudon kirjastokortin käyttö vaatii kirjautumisen Oamkin käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Kirjasto-valikko löytyy Tuudon sivuvalikosta.

Jos haluat käyttää Tuudon kirjastokortin sijaan perinteistä kirjastokorttia tai opiskelijakorttia kirjastokorttina, voit täyttää alla olevan ilmoittautumislomakkeen. 

Tuudon kirjastokortti

Asiakkaaksi ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Oamkin kirjaston käyttäjäksi. Asiakastietosi tallennetaan kirjaston asiakasrekisteriin ja niitä käytetään lainausten ja lainausoikeuden valvontaan, kirjaston ja asiakkaan väliseen viestintään sekä tilastointiin. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot: Oulun ammattikorkeakoulun kirjasto, Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu, kirjasto@oamk.fi.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen kirjastoon voit noutaa kirjastokortin kirjastosta seuraavana aukiolopäivänä. Kortin valmistumisesta ei lähetetä erillistä ilmoitusta. Noutamatonta korttia ja lomaketta säilytetään noin vuosi, jonka jälkeen tietosi poistetaan järjestelmästä ja ilmoittautumislomake tuhotaan. Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton. Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan, kun tulet noutamaan korttia. Hyväksytyt henkilöllisyystodistukset ovat passi, henkilökortti, ajokortti, mopokortti, kuvallinen Kela-kortti, oleskelulupakortti ja OSAO:n Kontinkankaan yksikön kuvallinen opiskelijakortti. Henkilötunnus tallennetaan asiakasrekisteriin henkilöllisyystodistuksesta.

Yhteystiedot

Kirjasto lähettää noutoilmoitukset ja palautuskehotukset ensisijaisesti sähköpostitse. Sähköpostimuistutus ei poista asiakkaan vastuuta huolehtia lainojen uusimisesta tai palauttamisesta ajallaan. Sähköpostiin lähetyt ilmoitukset ovat ilmaisia. Jos et ilmoita sähköpostiosoitetta, maksaa kirjeenä lähetetty noutoilmoitus 2 euroa.

Lisätiedot

Mihin asiakasryhmään kuulut?*

Valitse asiakasryhmäksi "Oamkin opiskelija", jos opiskelet Oamkissa jossakin seuraavista koulutuksista: ammattikorkeakoulututkinto, ylempi AMK-tutkinto (Master), Ammatillinen opettajakorkeakoulu, avoin ammattikorkeakoulu tai täydennyskoulutus.

Opiskeletko/työskenteletkö jossakin seuraavista oppilaitoksista? Missä? (Jos opiskelet ylempää AMK-tutkintoa (Master) valitse osasto alasi mukaan. )Valitse kirjastokortin noutopaikka *

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi sekä henkilötietojesi oikaisemista tai poistamista. Oamkin kirjaston tietosuojainfo >>

* Sitoudun noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä ja vastaamaan kirjastokortillani lainatusta aineistosta. Kirjaston käyttösäännöt sekä hinnasto ovat luettavissa kirjaston verkkosivuilla.

Tarkistithan, että muistit täyttää kaikki kohdat ennen lomakkeen lähettämistä. Jos jokin kohta on jäänyt täyttämättä, korttia ei voida tehdä.