Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset askeleet

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 tanssikatselmus on tarkoitettu tanssikoulujen ja -yhteisöjen tanssin harrastajille, erikoiskoulutuksessa oleville tanssijoille sekä tanssin ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille. Tuleva tapahtuma on myös osa Suomi 100 –juhlavuoden tapahtumasarjaa 100 tapaa kokea kulttuuri. Arktiset askeleet järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kaukovainion kampuksella, osoitteessa Kotkantie 1.

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosin alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan Tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Valtakunnallisen Arktiset askeleet -tanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 30.3.–2.4. Oulussa järjestettävään katselmukseen 56 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja elämyksellistä teosta. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tanssin harrastajille ja ammattiopiskelijoille tarkoitettuun tanssitapahtumaan lähetettiin jälleen ennätykselliset 258 teosta ympäri Suomea.

» Lue lisää

Matkalla Arktisiin askeliin

Oletko matkalla kohti Oamkin Kotkantien kampusta - ja Arktiset Askeleet -tapahtumaa?

» Ohessa tietopaketti tapahtumaan liittyen

Ajankohtaista

28.03.21
eArktiset onnistuivat jälleen
Suomi 100 Lasten kulttuurikaupunki Oulu