Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Opiskelijan ohjeet


Ohjausta ja neuvontaa »

Ohjausta ja neuvontaa

Amokin opintoneuvonnasta saat ohjausta ja neuvontaa aina hakuvaiheesta valmistumiseesi saakka kaikissa opintopolkusi vaiheissa. Voit keskustella esimerkiksi:

- opiskelusta, opintojen sisällöistä
- opintojen rahoituksesta
- harjoittelusta ja harjoittelupaikoista
- todistuksen hakemisesta ja valmistumisesta

Opintoryhmien tuutorit ovat lähiohjaajiasi koko opintopolkusi ajan. Opintoryhmien tuutorit ovat tukenasi ammatillisessa kasvussa ja kehittymisessä.

Opiskelijan harjoittelua ohjaavat opettajat vastaavat ohjauksestasi ja ammatillisen kasvun tuesta harjoittelun ajan yhdessä Amokin tuutorien kanssa.

Opetusharjoittelua ohjaavien opettajien ohjeet

ICT-palvelut

Oamkin opiskelijana voit käyttää kampuksilla opiskellessasi omaa läppäriäsi Oamkin verkossa, sekä Oamkin opiskelijoiden käyttöön hankkimia koneita ja ohjelmistoja. Oamkilaisena pääset käyttämään useita verkkopalveluita myös kotoasi käsin, aina sähköpostista ja pilvitallennuksesta verkko-opiskeluympäristöihin ja sähköisiin kyselyohjelmistoihin saakka. Pääset kirjautumaan palveluihin henkilökohtaisella Oamkin tunnuksellasi: Kun otat tunnuksen vastaan, sitoudut samalla noudattamaan käyttöoikeusehtoja. Jos sinulla on IT-ongelmia, etsi ensin vastausta IT-ohjeista; jos et löydä niistä apua, lähetä IT-tukipyyntö.

Kirjasto

Kirjasto tarjoaa oppimista ja opiskelua sekä ammatillista kehittymistä tukevat tilat, kokoelmat ja palvelut. Tietoaineistoa on tarjolla sekä paikallisesti että verkkopalveluiden, yhteistyökirjastojen ja kaukopalvelun kautta. Kirjaston informaatikot antavat kirjastonkäytön ja tiedonhankinnan opetusta ryhmille sekä henkilökohtaista tiedonhaun ohjausta.

Opintoneuvonta

0294 489 220 
amok#oamk.fi (korvaa # -> @)


Opintojen ohjaus

Opiskelun tueksi