Opinto-opas

Hyvinvointi »

Opintopsykologi

 

 

Tutkinto-opiskelijoidemme käytettävissä on opintopsykologi. Sinun on mahdollista osallistua luottamuksellisiin keskusteluihin, joissa voidaan käsitellä esimerkiksi opiskeluun ja oppimiseen, motivaatioon tai jaksamiseen liittyviä haasteita.

Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa opiskelua tukevaa henkistä hyvinvointia ja löytää yhdessä ongelmiin apua. Keskustelut ovat opintoihin kuuluvaa opintojen ohjausta, joten palvelu on maksutonta. Tapaamisia on yleensä 1–5 kertaa (45 minuuttia / kerta). Huomaathan, että tapaamisen peruminen täytyy tapahtua viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa (poislukien sairaustapaukset). Muuten peruuttamaton aika lasketaan käytetyksi kerraksi. 

Voit varata keskusteluajan sähköpostitse osoitteella opintopsykologi#oamk.fi (korvaa # -> @). Huom. Älä laita viestiä opintopsykologien henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin! Liitä viestiisi yhteystietosi (nimi, tutkinto-ohjelma, puhelinnumero, sähköposti). Vastaanotto on Kotkantien kampuksella (huone E1712, E1714 tai B1220). Vastaamme viestiisi heti kun mahdollista, tyypillisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä ja tarjoamme seuraavaa vapaata keskusteluaikaa.

HUOM! Ajanvarauksissa viivettä ruukautumisen vuoksi. Antti Äijänen ei pysty vastaanottamaan sairasloman myötä uusia opiskelijoita syyskuussa 2019. Antin tapaamiset jatkuvat jälleen lokakuussa. Mira Mäenpää vastaanottaa uusia ajanvarauksia heti kun uusia tapaamisajankohtia vapautuu.  Sinuun otetaan yhteyttä ajanvarauksen jälkeen heti kun mahdollista. 
 

Antti Äijänen
Opintopsykologi (PsM)
Kotkantien kampus B1220

Mira Mäenpää
Opintopsykologiharjoittelija (PsK)
Kotkantien kampus E1714


 

Jos olet kiinnostunut verkkovälitteisestä ohjauksesta, kysy asiasta lisää opintopsykologiltasi. 


 

ESIINTYMISJÄNNITYSTÄ?

Marraskuussa käynnistyy Oamkin tutkinto-opiskelijoille suunnattu esiintymisjännitysryhmä. Ryhmä on suunnattu opiskelijoille, jotka kokevat itseä haittaavaa jännitystä erilaissa esiintymis- ja esilläolotilanteissa. Tarkoituksena on etsiä yhdessä ohjaajien ja muiden osallistujien kanssa keinoja jännityksen helpottamiseksi.

Ilmoittautuminen ryhmään aloitetaan lokakuun alkupuolella. Lisätietoa ilmoittautumisesta tällä sivulla, Oivassa ja info-tv -ruuduilla lokakuussa. 

 

RYHMÄN TAPAAMISAJAT JA -PAIKAT

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 6.11.-11.12.2019 klo 14-16 Kotkantien kampuksella. Luokkatila ilmoitetaan myöhemmin. 

OHJAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Antti Äijänen: antti.aijanen#oamk.fi (korvaa # -> @) / 040 5839635

Mira Mäenpää: mira.maenpaa#oamk.fi (korvaa # -> @) / 040 5736271

 


Tietosuojainfo ja rekisteriseloste

Katso opintopsykologien asiakastietoja koskeva tietosuojainfo täältä.

Katso opintopsykologitoimintaan liittyvän tutkimuksen rekisteriseloste täältä.

Ajankohtaista

  • Opintopsykologipalveluissa tällä hetkellä viivettä ruuhkautumisen ja sairasteluiden vuoksi. Antti Äijänen ei pysty vastaanottamaan sairasloman myötä uusia opiskelijoita syyskuussa 2019. Antin tapaamiset jatkuvat jälleen lokakuussa. Mira Mäenpää vastaanottaa uusia ajanvarauksia heti kun uusia tapaamisajankohtia vapautuu.  

Muita yhteystietoja

Sivusta vastaa: Antti Äijänen  |  Päivitetty viimeksi: 9.9.2019