Opinto-opas

Hyvinvointi »

Opintopsykologi

 

 

Tutkinto-opiskelijoidemme käytettävissä on opintopsykologi. Sinun on mahdollista osallistua luottamuksellisiin keskusteluihin, joissa voidaan käsitellä esimerkiksi opiskeluun ja oppimiseen, motivaatioon tai jaksamiseen liittyviä haasteita.

Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa opiskelua tukevaa henkistä hyvinvointia ja löytää yhdessä ongelmiin apua. Keskustelut ovat opintoihin kuuluvaa opintojen ohjausta, joten palvelu on maksutonta. Tapaamisia on yleensä 1–5 kertaa (45 minuuttia / kerta). Huomaathan, että tapaamisen peruminen täytyy tapahtua viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa (poislukien sairaustapaukset). Muuten peruuttamaton aika lasketaan käytetyksi kerraksi. 

Voit varata keskusteluajan sähköpostitse osoitteella opintopsykologi#oamk.fi (korvaa # -> @). Huom. Älä laita viestiä opintopsykologien henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin! Liitä viestiisi yhteystietosi (nimi, tutkinto-ohjelma, puhelinnumero, sähköposti). Vastaanotto on Kotkantien kampuksella (huone E1712, E1714 tai B1220). Vastaamme viestiisi heti kun mahdollista, tyypillisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä ja tarjoamme seuraavaa vapaata keskusteluaikaa.

         Heidi Luoma
         Opintopsykologi (PsM) 
         Kotkantien kampus E1712

Antti Äijänen
Opintopsykologi (PsM)
Kotkantien kampus B1220

Miina Väisänen
Opintopsykologiharjoittelija (KM)
Kotkantien kampus E1714


 

Jos olet kiinnostunut verkkovälitteisestä ohjauksesta, kysy asiasta lisää opintopsykologiltasi. 

 

Esiintymisjännittäjien ryhmä 
 

Kevään 2019 esiintymisjännittäjien ryhmän haku on sulkeutunut ja ryhmä on saatu täyteen. Seuraavan kerran vastaava ryhmä järjestetään syksyllä 2019, ja jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen opintopsykologi#oamk.fi (korvaa # -> @). Näin saat tiedon suoraa itsellesi sitten, kun uuden ryhmän haku avataan. 

 

Ajankohtaista

 

  • Opintopsykologipalvelut lomailevat
      heinäkuun ajan. Voit laittaa viestiä           osoitteeseen opintopsykologi#oamk.fi (korvaa # -> @) ja     palaamme viestiisi elokuussa. 
  • Aurinkoista kesää! 

 

Muita yhteystietoja

Sivusta vastaa: Antti Äijänen  |  Päivitetty viimeksi: 4.7.2019