Opinto-opas


Hyvinvointi »

Opintopsykologi

 

 

Tutkinto-opiskelijoidemme käytettävissä on opintopsykologi. Sinun on mahdollista osallistua luottamuksellisiin keskusteluihin, joissa voidaan käsitellä esimerkiksi opiskeluun ja oppimiseen, motivaatioon tai jaksamiseen liittyviä haasteita.

Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa opiskelua tukevaa henkistä hyvinvointia ja löytää yhdessä ongelmiin apua. Keskustelut ovat opintoihin kuuluvaa opintojen ohjausta, joten palvelu on maksutonta. Tapaamisia on yleensä 1–5 kertaa (45 minuuttia / kerta). Huomaathan, että tapaamisen peruminen täytyy tapahtua viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa (poislukien sairaustapaukset). Muuten peruuttamaton aika lasketaan käytetyksi kerraksi. 

Voit varata keskusteluajan sähköpostitse osoitteella opintopsykologi#oamk.fi (korvaa # -> @). Huom. Älä laita viestiä opintopsykologien henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin! Liitä viestiisi yhteystietosi (nimi, tutkinto-ohjelma, puhelinnumero, sähköposti). Vastaanotto on Kotkantien kampuksella (huone E1712 tai B1220). Vastaamme viestiisi heti kun mahdollista, tyypillisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä ja tarjoamme seuraavaa vapaata keskusteluaikaa.

Sara Tiainen
Opintopsykologi (PsM)
Kotkantien kampus E1712

Antti Äijänen
Opintopsykologi (PsM)
Kotkantien kampus B1220

 

 

Jos olet kiinnostunut verkkovälitteisestä ohjauksesta, kysy asiasta lisää opintopsykologiltasi. 

 

Esiintymisjännitysryhmä


Esiintymisjännitysryhmää ei järjestetä kevätlukukaudella 2020.  Mikäli sinulla on kiinnostusta osallistua ryhmään tulevaisuudessa tai keskustella aiheesta yksilötapaamisilla, voit olla yhteydessä osoitteeseen opintopsykologi#oamk.fi (korvaa # -> @)

Tässä myös erinomainen startti aiheen käsittelyyn: 
YTHS - Jännittäminen osana elämää -opas


Tietosuojainfo ja rekisteriseloste

Katso opintopsykologien asiakastietoja koskeva tietosuojainfo täältä.

Katso opintopsykologitoimintaan liittyvän tutkimuksen rekisteriseloste täältä.

Ajankohtaista

  • Uusia tapaamisia saatavissa 1-2 viikon päähän. 
  • Tsemppiä uuteen lukukauteen! 

Muita yhteystietoja

Oamk-podcast

Oamk-podcastissa keskustellaan opintopsykologiharjoittelija Mira Mäenpään kanssa siitä, millaisia ajatuksia ja tunteita opintojen aloittaminen ja uuden elämänvaiheen alku voi herättää. Mira kertoo myös, miten opintopsykologin juttusille voi hakeutua ja millaisia asioita psykologin kanssa voi käsitellä. 

Kuuntele Podcast tästä

Sivusta vastaa: Antti Äijänen  |  Päivitetty viimeksi: 15.1.2020