Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma
Osaamisalueet
Arviointikehikko
Tietoa koulutuksesta

Opintojaksokuvaus


LM00DP71 Pohjoinen ruoantuotanto (5 op)
Esitietovaatimukset Ei käytössä
Osaamistavoitteet Opiskelija tutustuu elintarvikeketjun toimijoihin ja raaka-aineiden matkaan pellolta ruokapöytään. Opiskelija ymmärtää kotieläintalouden ja kasvintuotannon peruskäsitteet, tuotantotavat ja alueelliset erityispiirteet. Opiskelija pohtii pohjoisen ruoantuotannon merkitystä ruokaturvan näkökulmasta.
Sisältö Suomalainen ja alueellinen elintarviketuotanto ja elintarvikeketju
Elintarvike- ja rehukasvit ja niiden tuotanto
Kotieläintuotanto ja hevostalous
Eläinten hyvinvointi
Yleisimpien elintarvike- ja rehukasvien viljely-, korjuu- ja varastointimenetelmät
Ruokaturva
Suositeltavat muut opinnot Tarpeen mukaan opiskelija ja opintojen ohjaaja käyvät läpi muut suositeltavat opinnot HOPS-keskusteluissa.
Suoritustavat Ei käytössä
Toteutustavat Ei käytössä
Oppimateriaalit Ei käytössä
Kurssikirjallisuus Ei käytössä
Arviointiasteikko Ei käytössä
Arviointikriteerit

hyväksytty/hylätty
Tutustut elintarvikeketjun toimijoihin ja raaka-aineiden matkaan pellolta ruokapöytään. Tiedät kotieläintalouden ja kasvintuotannon peruskäsitteitä, tuotantotapoja ja alueellisia erityispiirteitä. Pohdit pohjoisen ruoantuotannon merkitystä ruokaturvan näkökulmasta.
Arviointikehikot Arviointikehikko
Lisätietoja opiskelijoille Ei käytössä
Vastuuhenkilöt Ei käytössä
Linkit Arviointikehikko

Toteutukset


Näytä menneet toteutukset
  • 21.08.2023 - 29.10.2023 (LM00DP71-3002 | MAA23SP)
  • 01.01.2024 - 10.03.2024 (LM00DP71-3003 | MAA24KM)
Tiedot haettu 28.3.2024 18:54:11