Opiskelijajärjestöt

Ammattikorkeakoulussamme toimii useita koulutusalajärjestöjä, jotka edustavat oman alansa opiskelijoita. Näiden lisäksi myös joillain liiton alaisilla paikallisjärjestöillä on opiskelijatoimintaa.

Arkko ry

Arkko, eli Oulun Rakennusarkkitehtiopiskelijat ry, on Oamkin rakennusarkkitehtien oma koulutusalajärjestö. Arkko järjestää erilaisia tapahtumia, ekskursioita, kilpailuja ja toimintoja tukemaan Oamkin rakennusarkkitehtiopiskelijoiden opintoja, yhteishenkeä, kontakteja muiden yksiköiden arkkitehtiopiskelijoihin, sekä työelämään pääsyä.

Ota yhteyttä: arkkory(a)gmail.com

facebook.com/oulunrakennusarkkitehtiopiskelijat

Kultti ry

Kultti on kulttuurialan opiskelijoidemme koulutusalajärjestö, joka toimii kaikkien musiikin, tanssin ja viestinnän opiskelijoiden puolestapuhujana Oamkissa sekä opiskelijakunta OSAKOssa. Kultin toiminnasta vastaa vuosittain valittava hallitus, jonka toimintaan pääsee helposti mukaan.

Kultti järjestää erilaisia tapahtumia jäsenilleen ympäri vuoden noin kerran kuussa. Perinteisiä tapahtumia ovat muun muassa aloittavien rastisuunnistus, pikkujoulut ja Grillikauden avajaiset.

Kultilla on oma opiskelijatila kaikkia opiskelijoita varten viestinnän siiven toisessa kerroksessa. Sieltä opiskelija löytää tietokoneita, vaihtohyllyn, lehtiä, mikron sekä jääkaapin, joita kaikkia voi vapaasti käyttää. Tilasta voi ostaa kahvia ja teetä opiskelijaystävälliseen hintaan.

Kulttiin voit liittyä samalla kuin liityt OSAKOon – jäsenyys on ilmainen. Kulttilaisuus on merkittävää opiskelijatoimintaa, johon jokainen kulttuurialan opiskelija on lämpimästi tervetullut mukaan.

Kultin toimisto sijaitsee Kotkantien kampuksella viestinnän siiven toisessa kerroksessa, Galleria Å:n lähellä. Olemme auki joka arkiviikko tiistaina ja torstaina kello 11.00–13.00 välisenä aikana.

Oamkin kulttuurialan opiskelijat ry (Kultti)
Kotkantie 1, 90250 Oulu
Facebook
kultti#students.oamk.fi (korvaa # -> @)

Haalarien väri: viininpunainen
Maskotti: Sinikka

Luva ry

Luva ry, Oulun ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan opiskelijat ry, on yksi Oamkin koulutusalajärjestöistä ja tekee tiivistä yhteistyötä opiskelijakunta OSAKOn kanssa. Luva ry:n jäseneksi voit liittyä samalla, kun liityt opiskelijakunnan jäseneksi. Liittyminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Luva huolehtii monista opiskelijan arkeen kuuluvista asioista ja toimii opiskelijoiden äänitorvena tutkinto-ohjelmien ja oppilaitoksen kehittämisessä. Luva ry:n toiminnasta vastaa vuosittain vaihtuva hallitus, jonka toimintaan on helppo tulla mukaan! Luva järjestää myös itsenäisesti tapahtumia, kuten saunailtoja ja retkiä, mutta osallistuu myös aktiivisesti esimerkiksi muiden agrologiopiskelijoiden vuosittain järjestämiin Syyskisoihin sekä Nuijaturnaukseen. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Luvan toimiston löydät Kotkantieltä F-siivestä. Tarjolla on usein kahvia ja juttuseuraa!

Kotkantie 1, 90250 Oulu
luva.hallitus#gmail.com (korvaa # -> @)

Haalarien väri: yläosa viljankeltainen ja alaosa metsänvihreä

OIO ry

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on yksi Insinööriopiskelijaliitto IOL:n paikallisyhdistyksistä.

OSASTO ry

Oulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden koulutusalajärjestö ry on vuonna 2011 perustettu yhdistys, joka tekee tiivistä yhteistyötä opiskelijakunta OSAKOn kanssa ja tarjoaa palveluitaan opiskelijakunnan jäsenille palvelupisteellään. Samalla kun liityt opiskelijakunnan jäseneksi voit helposti liittyä myös OSASTO:on klikkaamalla rastin ruutuun ”haluan liittyä yksikköni koulutusalajärjestöön”. Liittyminen yhdistykseen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään.

Pyrimme kehittämään Soten opiskelijayhteisöä järjestämällä erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Järjestämme tapahtumia niin yksin kuin yhteistyössä; esimerkiksi Otetta Sotesta (yhteistyössä perinteikkään OTE ry:n kanssa) on yksi jokavuotisista tapahtumistamme.

Palvelupisteemme sijaitseen Louhi-rakennuksen ala-aulassa olevassa lasikopissa; näet sen varmasti kun astut pääovesta sisään. Toimiston aukioloajat selviävät helpoiten Facebook-sivuiltamme. Mikäli aikaa riittää, voit myös tulla kurkkaamaan, josko joku meistä olisi toimistolla. Toimistolla jaamme OSAKOn toimittamia opiskelijakortteja ja -tarroja sekä Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipasseja ja myymme lippuja tapahtumiin, OSAKOn termarimukeja sekä sotelaisten haalareita ja haalarimerkkejä.

Oulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden koulutusalajärjestö ry
osasto.ry#gmail.com (korvaa # -> @)
Kiviharjuntie 4
90220 Oulu

Haalarien väri: valkoinen

OTE ry

Oamkin tekniikan opiskelijat, eli OTE ry, on jäsenmäärältään suurin Oamkin koulutusalajärjestö. Jäseneksi voit liittyä samalla, kun liityt opiskelijakunnan jäseneksi. Jäsenyys on ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Yhdistyksellä on myymälä, jossa myydään muun muassa opiskelutarvikkeita, makeisia ja virvokkeita sekä tietenkin yhdistyksen haalareita. Lisäksi OTE palvelee Oulun ammattikorkeakoulun tekniikan opiskelijoita järjestämällä vuoden aikana useita tapahtumia, joihin jäsenet pääsevät alennettuun hintaan tai ilmaiseksi. Hauskanpidon lisäksi yhdistys ajaa tekniikan opiskelijoiden asioita ja etuja niin koulun kuin myös opiskelijakunnan suuntaan.

OTEn toimiston löydät Kotkantien kampuksen 1. kerroksesta pääaulan tuntumasta, myymälän vierestä. Toimistolla istuskelee päivisin porukkaa ja sieltä voi tulla vapaasti kyselemään asioista tai muuten vain juttelemaan (voi olla, että keitetään kahvitkin!). Toimintaamme pääsee aina mukaan! OTE ry on mukana myös Facebookissa sekä Instagramissa, joista löydät muun muassa tietoa ja kuvia tapahtumista. Otelaisiin pääset tutustumaan myös OTEn discordissa.

Oamkin tekniikan opiskelijat OTE ry
Kotkantie 1, 90250 Oulu
Toimisto: +358 44 743 7733
Myymälä: +358 44 292 3785
hallitus#otery.net (korvaa # -> @)

Haalarien väri: keltainen

Outo ry

Oulun Tradenomiopiskelijat Outo ry on Oulun Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden edunvalvontajärjestö. Jäseniksi voivat liittyä kaikki tradenomi-, BBA-, tai tradenomi (YAMK) -tutkintoa opiskelevat henkilöt. Meidät löytää Teuvo Pakkalan kadun kampuksen 0-kerroksesta, missä sijaitsee myös Cafe Carma.

Outo ry tarjoaa jäsenilleen edunvalvontaa koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, tutor- ja uraohjauspalveluita, osallistuu ja koordinoi opiskelijatiimejä, järjestää opiskelijatapahtumia ja pyörittää opiskelijakahvila Cafe Carmaa. Outo ry:n kautta voit hankkia myös opiskelijakortin, sporttipassin, haalarit ja pääsylippuja tapahtumiin. Outo ry:n tavoitteena on tehdä tradenomiopiskelijoiden kampuksesta viihtyisämpi, toimia linkkinä opiskelijoiden ja opettajien välillä, kerätä palautetta ja ideoita toiminnan kehittämiseen.

Outo ry on Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistys. Tähtäämme toiminnallamme opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamiseen ja opiskelijoiden viihtyisään opiskelijaelämään Oulun ammattikorkeakoulussa.

Facebook

Haalarien väri: mintun vihreä