Opinto-opas


Opiskelu Oamkissa »

Opiskelumahdollisuuksia

Yksilöllisen osaamispolun suunnittelussa voit huomioida alla mainittuja opiskelumahdollisuuksia.

Kehitämme yrittäjyyttä ja uuden liiketoiminnan syntymistä sekä tuemme alueen yritystoiminnan uudistumista. Osallistumme ja vaikutamme Pohjois-Suomen tulevaisuuden luomiseen kehittämällä aktiivisesti ja tarvelähtöisesti alueen työ- ja elinkeinoelämää.

Teemme aktiivista yhteistyötä yrittäjyyden kehittämisessä Oulun innovaatioallianssin toimijoiden kanssa.

Avanto-yrittäjyysohjelma

Avanto-yrittäjyysohjelmassa opiskelijamme voivat hyödyntää osaamistaan ja työllistää itsensä tai selvittää ideansa bisnespotentiaalin. Ohjelmaan voi hakea mukaan silloin, kun se sopii itselle parhaiten. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi.

Terwa-akatemia

Terwa-akatemia on yksi liiketalouden koulutuksemme suuntautumisvaihtoehdoista. Terwa-akatemiassa opiskelijamme oppivat yrittäjyyttä omien osuuskuntiensa kautta.

Akraamo

Akraamo on alkutuottajien sekä maaseutuyrittäjien ja -kehittäjien monipuolinen oppimis- ja palvelukeskus Pohjois-Pohjanmaalla. Akraamossa luonnonvara-alan opiskelijoiden tuottamia palveluita voidaan toteuttaa harjoitteluna, opinnäytetöinä tai työelämälähtöisinä opiskelijaprojekteina.

Demola

Demolassa kansainväliset opiskelijatiimit kehittävät uusia ratkaisuja ja demoja alueen yrityksille ja muille toimijoille.

Opiskelijoiden osuuskunnat

Trapesti ja Kulttuuriosuuskunta Osuma tuottavat liiketalouden ja kulttuurialan palveluita alueen yrityksille.

Opintojen jälkeen

Ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen osaamisen kehittämistä on mahdollista jatkaa muun muassa Master-tutkinnoissa ja erikoistumiskoulutuksissa. Tutustu myös ammatillisen opettajakorkeakoulun, avoimen ammattikorkeakoulun ja täydennyskoulutuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.